Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrrs

POMOCY!! ZMNIEJSZENIE WZROSTU!!

Polecane posty

Gość fgrrs

MAM 17 lat i 171 cm wzrostu i tak strasznie chcialabym być niższa!!!moj chlopak ma 175 wiec nie moge wlozyć nawet butow na małym obcasie!! czy sa jakies operacje przeprowadzane nie wiem np usuwania kosci o kilka centymetrow.moje marzenie to miec sredni wzrost młodej Polki,czytalam ze to 166,super bym sie czula :) prosze.podajcie wiecej informacji na temat zmniejszenia wzrostu!!

Gość 012000
Jesteś głupiutka! Dziewczyno ciesz się! Że jestes wysoka!

Gość tralala xxx
Przepraszam a nie jestes po operacji zmniejszenia mózgu przypadkiem ??

Gość Forum - strona główna (Po
że niby 171 i za duzo?? żatrujesz chyba.

Gość czekoladopolola
ja mam 179cm wzorstu i tez chetnie bym sie skróciła ;/

Gość fgrrs
ja bede zbierala kase nawet 10 lat ale modlcie sie zeby taka operacja byla mozliwa!!! nie wiecie jak mi z tym cieżko

Gość nhfududhdu
Wysoki wzrost u kobiety to kalectwo wielkie męskie syry i łapy jak szpadle patykowate giry bleeeree

Gość Li23-
a ja mam 158 i tez czuje sie olbrzymem.z tym że mieszkam w wsród plemienia Liliputów a tam sredni wzrost to 128 wiec wiesz...

Gość sdwq
otyła może schudnąc chuda może przytyć krzywy nos mozna operacyjnie poprawic,male cycki też fałdy na brzuchu usunąc,niski wzrost zatuszować wysokimi obcasami, poooodłuuużną twarz złagodzić odpowiednia fryzura ale na wysoki wzzrosst i tępy mózg nie ma lekarstwa/

Gość Kdik
Sorki, ale śmieszna jesteś.

Gość rete
boze.ale głupie te dziewczyny

Gość S81j
wiesz co.171 to niby duzo?? na kafe dziewczyny maja takze po 175 i wiecej bez przesady nie rozpaczaj

Gość (Adres będzie widoczny dla inn
jest podobno coś takiego.kilka centymeytrow kosci ucinaja ale kosztowne i chyba i nie w polsce i na wlasna odpowiedzialnosc bo komplikacje moga nastapic.ale max 3 cm mysle

Gość (Adres będzie widoczny dla inn
HAHAHA TEN TOPIK TO NIEZLY KABARET :)

Gość WhoIame
a ja mam 178 i żyję i nie umieram z tego powodu i nie chce sie zmniejszac.moj mąż ma 195 wiec po co?? po co??

Gość +--+
bozeeee paniee

Gość fgrrs
jest m i z tym zle!!! mam sie z nim rozstac?? no chyba nie!!

Gość ale bym ci
córka ma 11 lat i ma 164 cm wzrostu, ciekawe czy też będzie miała kompleksy z powodu wzrostu... myślę że nie , autorko , zmień faceta na wyższego a nie takiego karakana :P

Gość fgrrs
nie moge tak precież chłopaka zmienic!! w sumie 175 to nie taki karakan.to ja jestem zbyt wysoka

Gość a ja jestem d
a ja jestem dlugonoga zadowaolona z zycia nastolatka mierzę 177 cm i kocham swoj wzrost.nie pisz takich bzzdór wiecej

Gość KOstuchnakostucha
jee .same żółtki tu pisza.nikt czarny nie chce taki glupi ten temat

Gość gość
Ja już pod koniec podstawówki miałam 1,67 i nie urosłam ani milimetra, a moi rodzice są wysocy. Poza tym nie ma takiego czegoś jak zmniejszenie wzrostu. Poza tym mąż moja ciocia ma 1,78, a jej mąż 1,77 i jakoś nie robi z tego problemu. Poza tym 1,71 to nadal wzrost średni. Gdzieś czytałam, że od 1,73 jest wysoki. Ja też się bałam, czy nie będę za wysoka i też chłopacy mi przygryzali (w podstawówce w mojej klasie były same niski dziewczyny, ja byłam najwyższa). Poza tym jedna moja koleżanka miała ponad 1,80, a właściwie prawnie 1,90 i była z tego dumna. Nie przejmuj się tym. Ty już na pewno nie urośniesz a Twój chłopak może jeszcze urośnie do tego 1,80. Ja mam chłopaka, który ma 1,83 i nawet jak ubiorę szpilki to i tak jestem niższa. Poza tym to, że chłopak ma być wyższy to zwykły głupi przesąd. Wysokie dziewczyny obecnie mają powodzenie. Chłopacy uwielbiają długie nogi.

Gość gość
Ja w podstawówce bylam najwyższa w klasie wyższa niż chłopaki , czasami ktoś mi dokuczal z tego powodu ale tylko chłopaki , docinki np. ej żyrafa która godzina ? albo zamiast imieniem zwracali się do mnie godzilla... raz na dyskotece chłopak z klasy poprpsil mnie do tanca bylam wniebowzięta jak się okazało za chwile zrobil to po to żeby chłopaki z klasy zmierzyli kto jest wyzsza ja czy on. Ogolnie miałam dużo przykrości z powodu wzrostu i niską samoocenę. Tez szukałam sposobow żeby nie rosnąć. Noi teraz mam 18 lat i mam 168 cm , a moja mlodsza siostra 170 , ogolnie jestem teraz jak większość dziewczyn z mojej klasy , nawet nizsza niż niektóre :) Noi oczywiście sytuacja się odworcila - bo zawsze marzyłam o tym żeby mieć poznizej 170 cm , a teraz kiedy nadarzają się okazje do modelingu to wymagany wzrost w większości minimum 172 , 175 cm :) W każdej sytyuacji trzeba znaleźć plusy. Masz 171 cm ja mam kolezanka która ma 182 , nie przejmuj się , bo teraz większość dziewczyn jest wysoka , a jak nie , to chodza na obcasach. Przeciez 171 to nie dużo !!!!! Moja mama ma 172 i nie widze dużej roznicy miedzy nami , czasami wręcz m się wydaje ze jesteśmy rowne.

Gość Deirra
Dziewczyno uspokój się :D Przecież nie masz 190 cm Teraz jest masa wysokich dziewczyn - 165 cm w górę

Gość gość
Gdybym tylko mógł to zmniejszyl bym cie do 140 cm wzrostu. Bylabys słodka, malutka i drobniutka.

Gość gość12345678900988900987654321
mam 14 lat i 173 cm wzrostu a moja koleżanka ma 182 cm i koleżanka ze szpitala ma 191 cm ale ja też chcę być niższa mam szczęście bo chłopak który mi się podoba ma 175

Gość gość
1.71 m to twoim zdaniem zbyt duzo ???? ja mam 16 lat dlugie nogi i 1.86 m wiec nie marudz

Gość gość
Ja mam 172cm i doskonale cie rozumiem. Też chcialabym byc te 5-8cm nizsza, czuje sie okropnie z tym wzrosstem, serio to bardzo przeszkadza. I niech sie nie udzielaja osoby ze wzrostem 165 bo kurde nie wiedza jak to jest, to one powinne sie cieszyc ze sa idealne pod tym wzgledem:)

Gość gość
jestes idealnie idealna. Chcialbym zobaczyc te wtoje dlugasne nozki

Gość gość
Czekaj czekaj 171cm to dużo ja mam 180cm wzrostu a w klasie jestem prawie najwyższa tylko jeden chłopak przerasta mnie minimalnie Wiem czasami dziwnie wyglądam przy swoich kolezankach bo najczęściej są dużo niższe niż ja Ale kocham swój wzrost i wiem że to nie jest najważniejsze też chciałam być niższa ale teraz jak sobie myślę to cieszę się z tego że jestem wysoka a jeśli chodzi o chłopaków to masz pełno wysokich nawet do 2m A jeśli chodzi o mój wiek to 14 lat i mam 180cm wzrostu i widzę w tym pełno plusów Pozdrawiam