Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrrs

POMOCY!! ZMNIEJSZENIE WZROSTU!!

Polecane posty

Gość gość
Haha, ja mam 175 cm, mój mąż 182 cm wzrostu i zdarza mi się ubrać szpilki 10 cm :P naprawdę, mieć kompleks z powodu 5 cm i tego, że w szpilce jest się 5 cm wyższą od chłopaka - przecież tej różnicy nawet nie widać :P Do nauki dzieci!

Gość gość
Ja mam 170 cm i kiedy byłam w liceum też bałam się, że jeszcze urosnę, że będę za wysoka, nawet się wtedy garbiłam, teraz mam 25 lat i od tamtej pory mój wzrost się nie zmienił, uważam że jest idealny, mam długie nogi, uwielbiam nosić szpilki i nigdy nie czuję się za wysoka :D

Gość gość
Zmien faceta taniej bedzie

Gość SlodkaKawcia
A jak mam się czuć jestem dziewczyną i mam 185 wzrostu

Gość gość
Ja mam 178 cm i 150kg, od maja nie wychodzę domu bo po co, straszyć?

Gość gość
Odpowiedź do: Ja mam 170 cm i kiedy byłam w liceum też bałam się, że jeszcze urosnę, że będę za wysoka, nawet się wtedy garbiłam, teraz mam 25 lat i od tamtej pory mój wzrost się nie zmienił, uważam że jest idealny, mam długie nogi, uwielbiam nosić szpilki i nigdy nie czuję się za wysoka smiech.gif I garb pozostał... Masakra ludzie, co wy wymyślacie....

Gość gość
Uwierz chciałabym mieć te metr 71 masz 17 lat nie masz się czym obawiać więcej już nie urośniesz. Ja nienawidzę swojego wzrostu nie wiesz jak to jest mieć 185 i 14 lat i cały czas rosnąć i wyglądać jak jakaś idiotka a wszyscy ci zazdroszczą ale to nie ma czego.

Gość gość
gość dziś Trzeba było iść do lekarza po środek hamujący hormony wzrostu. Jest dostępny i zażyty w porę eliminuje ryzyko bycia wysokim.

Gość lol

Mam 14 lat i 178cm i uważam że to co piszesz jest strasznie nie mądre. Idąc twoim tokiem myślenia zmieniła bym chłopaka😉

Gość lol

Wszyscy co się tu żalicie: naprawdę nie macie większych problemów? Rozumiem kompleksy itp ale mieć 170-180 cm to NIE JEST ŻADEN KOMPLEKS. Zastanówcie się trochę…