Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak kompleksy

nie umiem się zdiagnozować

Polecane posty

uciekam od bliższych relacji z ludźmi i facetami oczywiscie. od jakiegoś czasu kręci się koło mnie bardzo dobry mężczyzna... a ja nie umiem przestać myśleć o jego ex, którą bardzo kochał, a która jest przepiękną kobietą, byli razme długo, mieli wspólny dom, on wychowywał jej 2 dzieci. rozstali się, ale nadal mają dobre układy ze sobą, dobry kontakt, ale juz nie tak bliski, po rpostu wiedzą co u siebie słychac i tyle. mnie to tak wyprowadza z równowagi, zę nawet nie chcę zaczynać z nimnieczego poważnego, bo wiem,z e będę dorabiać sobie bóg wie jaką ideologię i będę cierpieć. jestem chyba mało pewna siebie,a le to tylko slogan, bo po rpostu jestem jaka jestem, co można z tym zrobić, mam sie na siłę pzrekonywać, zę jestem inna niż jestem

pzrepraszam, ze opuściłam temat na tak długo, ale musiałam nagle wyjsć moze teraz ktoś pogada

Gość gffgggghhh
i po co się meczyć? jak ci nie pasuje, że posuwal była to poszukaj sobie prawiczka...

nie chodzi o sam seks, sama byłam w związku, ale chodzi o jego emocjonalne przywiązanie i sentment do tamtych czasówi do niej. ja to rozumiem, bo to było jego życie, kawał zycia, ale wiem, z enadal jest dla neigo ważna choć się n ie przyznaje i mwói,ze jest wdzięczny, że go zostawiła, bo teraz moze żyć inaczej. ja po rpostu nie moge znieść tego, ze prezeszłosc nadal jest dla neigo tak ważna i zachowuje z sentymentu pewne przedmioty, wspomnienia, ciągle coś mi opowiada itp. czuję, ze ma dużą potrzebę mówienia o niej, wspominania... i nie wiem czy robi to, bo ciągle ją kocha czy własnie juz jej nie kocha i moze swobodnie się kumplowa ci o niej mówić

może mi ktoś pomoże, pogada chciałabym to sobie logicznie wytłumaczyć, wyluzować dlaczego mówj umysł tak mnie niszczy

Gość kamikadze emeryt
cycki sobie podnies szlampo