Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda niedoświadczona mamcia

Wyprawka- ????

Polecane posty

Gość młoda niedoświadczona mamcia

Witam, za 4 miesiące zostanę mamusią. Bardzo proszę Was o poradę jaki mam wybrać wózek dla dziecka ? - dla noworodka? Czym się kierować ? Chciałabym aby nie był ciężki, bo często będę musiała chodzić sama na spacery z dzieckiem, a po schodach trzeba go wynieść i znieść. Proszę o jakieś wskazówki.

Gość o wózku się myśli ale
miesiąc przed porodem a nie 4 ...powalają mnie takie głupie co jeszcze nie donosily ciaży a już wózek kupują

Gość Ja też kierowałam się
tym aby wózek był lekki. Wybrałam navingtona cadeta- ma sporo pozytywnych opini. Pod uwagę brałam też tutka grandera. Chciałam aby miał dużą gondole, skrętne kółka no i lekki :)

Gość ja sie wypowiem :)
ja jestem w 18 tygodniu -byla okazja i ten kolor co chciałam a nie jest popularny to kupilam- Quinny Buzz z pelnym wypozazenie m i fotelikiem maxi cosi.Bardzo lekki, gondola nie za mala wcale jak twierdzą inni bo patrzyłam na 5 miesięczne dziecie siostry i spokojnie tam wejdzie ubrane.Spacerowka też nie jest za płytka-chyba ze ktoś dziecko pasie czekoladą i kaszkami 5 razy dziennie to rzeczywiscie moze byc ciasno. ps. rodze w pazdzierniku lub koniec września. Bardzo lekki jest tez jane muum i kolezanka ma i zachwala:)

o wózku miesiac przed porodem?Co za bzdura.Jak ktos ma okazje to kupi nawet i 4 miesiace przed porodem.Ja mam wozek od dawna bo kupilam okazyjnie.Widze,ze do dzis sa ludzie,ktorzy wierza w zabobony,ze najlepiej to rzeczy dla dziecka kupic jak juz sie urodzi zeby nie zapeszac.Ciemnogrod :]

Gość Lilou_28
My kupilismy juz miesiac temu a termin mam na lipiec. Juz teraz mi ciezko robic rózne rzeczy a biegania po sklepach bylo sporo. Kupilismy tutka grandera zebrę.Najlżejszy ze wszystkich jakie widzielismy, tylko 13 kg. Duza gondola,bardzo zwrotny,no i cena całkiem przyzwoita. A jak sie sprawdzi-zobaczymy :)

Gość bueheheheheheheeh
ale bzdury!!! ja ze względu na to że wózek kupowałam w innym mieście-tańszy i lepszy wybór :] pojechaliśmy oglądać i wybrać w listopadzie, na wózek było wiadome, że trzeba czekać ok. miesiąca więc początkiem stycznia zamówiłam wózeczek, termin miałam na 28 lutego, urodziłam 24 stycznia więc nie pieprz że się myśli miesiąc przed porodem, bo miesiąc przed to ja byłam z synem w szpitalu! i dzięki temu, że wózek zamówiłam 2 miesiące wcześniej miałam taki jak chce, a nie taki jak ktoś mi wybrał. Wózek służy przeważnie 2-3 lata, przynajmniej wielofunkcyjny bo masz tam potem spacerówkę. Ja mam zippa i jestem zadowolona. Zaraz przechodzimy na spacerówkę. Ale szczerze mówiąc, nie ma lekkich wózków, których bez problemu sama zniesiesz. My porównywaliśmy jego wagę z aluminiowym, lekka różnica...

Gość bueheheheheheheeh
a i u mnie ciąża nie była zagrożona