Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Do kibiców Borussii-Wasz Lewandowski się ''popisał''

Polecane posty

Gość możemy tak samo naśmiewać się
" 19:49 [zgłoś do usunięcia] jestem fanką Realu Madryt Ja się tylko zastanawiam dlaczego ten idiota wczoraj nie strzelił karnego Bayernowi, a Realowi to już strzelił Szkoda, że nie było odwrotnie. " xx IDIOTA ?? xx sama wyzywasz a chcesz żeby ktoś inny cicho siedział? Ty możesz, ale od ciebie i twojej drużynki wara?? tfu hipokrytko :D

mam tylko jedną prośbę do ciebie - nie rozmnażaj się kurwa :D

Gość Pewien pan na orangg
fanka realu Madryt to typowy troll internetowy, szkoda gadac

Gość Józef Klemens Piłsudski
Nie lubię Realu odkąd potraktowali w nietaktowny sposób Raula prawdziwą ikonę Królewskich

możemy tak samo naśmiewać się-Istnieje różnica pomiędzy słowem ''idiota'' a takim niecenzuralnym. Poza tym to prawda-przeciwko Realowi strzelił, przeciwko Bayernowi już nie i pewnie karnego dla reprezentacji też by nie wykorzystał. Pewien pan na orangg-Nie, nie jestem trollem internetowym. Z normalnymi ludźmi umiem pisać w normalny sposób.

Józef Klemens Piłsudski-Dziwne tylko, że Raul powiedział, że odejście z Realu było jego i tylko jego dobrowolną decyzją. Teraz w podobny sposób traktują Casillasa-ale czy na pewno cały Real go tak traktuje? Nie, tylko trener-reszta zawodników i kibice są po stronie Ikera. Temat jednak jest o Borussii i Lewandowskim, nie o Realu.

Raul miał godność i wiedział kiedy ze sceny zejść

ja pierdolę!-Poważnie? A ludzie mówią mi coś innego. Józef Klemens Piłsudski-No tak, najpierw do go potraktowali nietaktownie, a teraz, gdy okazało się, że odszedł dobrowolnie, to wiedział kiedy ze sceny zejść. I podobno to ja jestem nieobiektywna.

hahaha..jaka ty załosna jestes to nawet nie ma skali na to no tak, powiedziec o kims idiota..przeciez to tak naprawdę nic nie znaczy... no i jeszcze IDIOTA Lewy gola nie strzelil... xxx czekam tylko az zaczniesz swoje codzienne "gdybando" :classic_cool:🖐️

crazy monkey-Dziękuję Ci za kulturalną wypowiedź, mimo że trochę uderza w moją grupę wiekową :P Na pewno w niektórych kwestiach jeszcze jestem niedojrzała i niedoświadczona. Gdy przypomnę jakie miałam myślenie 2,3 lata temu to myślę ''Ale ja byłam wtedy głupia. A niby dorosła''. Co do piłki-Zgadzam się, że Primera División nie należy do najciekawszej ligi, bo wiadomo-Real i Barca. Nawet w sporze o miejsce Superpucharu Hiszpanii uczestniczyły tylko te kluby, jakby to było oczywiste, że tylko one zagrają. Ja jednak nie umiem przekonać się do innej ligi, bo nawet jeżeli liga angielska, czy niemiecka są bardziej emocjonujące, czy lepsze, to jednak nie umiałabym tam nikomu kibicować, więc mnie takie mecze nudzą.

możemy tak samo naśmiewać się-Dobrze, przepraszam za tego ''idiotę'', ale dziwne, że jakoś nikt specjalnie nie zwraca uwagi na niecenzuralne wyzwiska, a z takiego słowa robi wielką aferę. A co do tego gdybanka-nigdy nie masz takiego myślenia, że ''gdyby coś tam się nie wydarzyło, to teraz pewnie byłoby tak i tak''. To gdybanie zaczęło mi się w momencie, gdy moje życie skręciło w pewną stronę. Często myślę ''Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. GDYBY nie ta sytuacja, to teraz nie byłabym tam gdzie jestem''.

Jak jesteś taka fanką Realu to powiedz kto jest według ciebie najlepszym piłkarzem w historii klubu

A Alfredo Di Stefano to gdzie? Widać jak się znasz

Była Małysz była Justyna Kowalaczyk teraz jest Lewandowski. Powinniśmy być dumni że tak psomują nasz kraj na świecie

Józef Klemens Piłsudski-Byłabym dumna z Lewandowskiego tak jak z Małysza, czy Kowalczyk, ale trudna mi jest czuć dumę i może jeszcze szczęście, gdy strzelał przeciwko mojej drużynie. Gdyby tak strzelał w reprezentacji, cieszyłabym się, ale czym innym jest rywalizacja krajów, a czym innym klubów.

Czyli nie lubisz każdego piłkarza który strzela ,,twojej,, drużynie bramkę

Nie, to nie tak. Pomyśl ilu piłkarzy bym wtedy zaczęła nie lubić :P Wkurza mnie, że strzelił Realowi 4 bramki. Właśnie mojej drużynie. Nie jedną bramkę, ale 4. Że popisał się kosztem mojego ulubionego klubu. A w reprezentacji się nie stara. I nie pisz, że nie ma z kim grać, bo po prostu się nie stara. To nie jest tak, że dla reprezentacji nie strzela, bo mu nie podają. Po prostu olewa nasz kraj. I to nie jest tylko mój wymysł, to zdanie wielu innych ludzi ceniących futbol.

Teraz wychodzi twój brak wiedzy o futbolu. Lewandowski się nie stara? To on z Błaszczykowskim tą kadrę ciąganą. Jak nie wierzysz to sprawdź sobie statystyki. Co że w kadrze nie strzela bramek w każdym meczu. A co mówią Francuzi o Karimie Benzemie z ,,twojego,, klubu? On to ze dwa lata już bramki w reprezentacji nie strzeli.