Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Do kibiców Borussii-Wasz Lewandowski się ''popisał''

Polecane posty

Nie oglądałam wczorajszego meczu, bo w Primera División był rozgrywany o wiele ciekawszy. Dowiedziałam się jednak, że Borussia wypadła znakomicie remisując 1-1. I podobno Lewandowski się popisał nie strzelając żadnej bramki, a ponadto w efektywny sposób nie wykorzystał karnego. A przy okazji-Borussia tarci do Bayernu 20 punktów? :D

Gość fsdfdafada
Mamy na to wyjebane, naprawdę. 🖐️

Gość hybenietylko
Zaraz zmienia zdanie o nim, bo potrafia wlazic tylko w tylek jak sa sukcesy

Właśnie widać jacy z Was ''kibice''. Kibicujecie tylko, gdy ktoś jest najlepszy, później zapominacie. A tak się rozpisywaliście, jaki to Lewy jest och i ach. To samo z kibicami Barcelony-ich grono skurczyło się po porażce z Bayernem.

Gość jupp h.
bo Bayern jest lepszy - najlepszy real się może schować

Gość ultra futbol
Mam pytanie po co był ten mecz bayernu z borussia, przecież finał pod koniec maja

Gość jupp h.
Śledzę dokonania Bayernu w tym sezonie i jestem pewien kto wyszedł by zwycięsko w pojedynku BAY-RMA. W Primera Division kibicuję Realowi, ale trzeba patrzeć obiektywnie na siłę poszczególnych drużyn.

Gość jupp h.
A wczoraj Bayern grał w mega okrojonym składzie m.in. brakowało: Schweinsteigera, Lahma, Robbena, Ribery, Mandzukica. Ponadto przez 30 minut grali w 10. A borussia ze swoim najlepszym strzelcem nie poradziła sobie przed własną publicznością

Tak się składa, że wiem jak Real radził sobie w tej Primera División :( Logicznie patrząc na sytuację-jeżeli porządnie wlał Barcelonie, to tym bardziej wlałby Realowi, który traci do Barcy 11 punktów, ale piłka nożna jest nieprzewidywalna. Może gdyby ary półfinałowe zostałyby rozlosowane odwrotnie, to może mielibyśmy hiszpański finał.

Gość injhkijool,
a ile real tracil do barcelony w lidze hiszpanskiej? fanko realu, zawsze uwazalam, ze jestes madrzejsza od tego towarzystwa, ktore po tobie jechalo na kafeterii, jednak myslailam sie.

Gość fanka realu
idz ty sie babo na dupe leczyc, bo na glowe juz za pozno .... cioto ....

Gość jupp h.
Fanko bądź ponad hejterami Za rok finał Bayern - Real Chociaż nie wiem jak to będzie z Guardiolą

Gość fanka realu
skoncz juz tu postowac, bo wszystkich juz glowa boli od twoich bredni ....

ultra futbol - bo to Bundesliga w tabeli Bayern zajmuje 1.miejsce z 85 punktami Dortmund 2.miejsce i 65 punktow 3.miejsce Leverkusen Bayern jest najlepszy ❤️

injhkijool,-Real najwięcej tracił 18 punktów, ale teraz przewaga Barcy zmniejszyła się do 11 punktów przewagi. A jeszcze przed nami 4 kolejki, więc może być jeszcze lepiej. Przykro mi, że zmieniłaś o mnie zdanie. fanka realu-Napisanie prawdy to wg Ciebie powód do leczenia?

jupp h.-Liczę na to, że w przyszłym roku Real zagra w finale. Jak dla mnie przeciwnikiem może być Bayern :) Ale jak mam być ponad hejterami? fanka realu-Weź sobie Apap to ból minie, albo nie czytaj **Mycha-Zaczynam rozumieć, dlaczego Bundesliga jest najchętniej oglądaną ligą w Polsce. crazy monkey-Ale jakby nie było, to wiele osób naśmiewa się z CR7, a Lewandowskiego uznano ''najlepszym piłkarzem''. Jestem obiektywna tak samo jak inni. Gdy prawie cała kafeteria jedzie po Realu, to obiektywizm, gdy jedna osoba powie coś na Lewandowskiego, to już jest nieobiektywna? Mam 21 lat.

Gość fanka realu
jakiej kurwa prawdy ? ty jestes tak zaslepiona twoim pierdolonym realem, ze nic juz nie widzisz i objektywnie pisac nie potrafisz ..... cioto

Gość urocza Zuzanna
Wy tu pierdołami o jakim lewandowskim , kto to wogóle jest bo nie wiem a tam łabądki wyginą bo wstrętne ludzie szybciej do chleba dopływają

Gość fanka realu
Na dluzszy komentarz nie zaslugujesz .... cioto, 21 lat i woda zamiast mozgu ....

Fanka, nawet nie wiem. Mieszkam od dziecka w Niemczech, w roznego rodzaju mistrzostwach kibicuje Niemcom, jesli chodzi o kluby to Bayernowi. A jako, ze polskie kluby reprezentuja poziom znacznie nizszy od powiedzmy ''swiatowej normy'' to i sie nie dziwe, ze Polacy wola zagraniczne obejrzec. Tam przynajmniej nikt sie raczej nie potyka co rusz o wlasne nogi lub pilke ;)

Gość możemy tak samo naśmiewać się
z piłkarzy reala, tak jak ty naśmiewasz się z Lewego. hipokrytko :D taka młoda a już tak nasiąknięta hipokryzją :D🖐️

fanka realu-Napisałam tylko w tym temacie, że Lewandowski się nie popisał. Sami zeszliście z tematu na Real. Ja jako fanka tej drużyny tylko ją bronię. I nie musicie od razu stosować tylu wyzwisk.

Gość Józef Klemens Piłsudski
Mikołaj Rej mawiał: Polacy nie gęsi swój język mają, ale dla większości to są czcze słowa. Apeluje chwalmy swoich a nie cudzych. Zaznaczam że Lewandowski to POLAK więc mu kibicujmy!! Reale, Barcelony, Bayerny to są klasowe drużyny ale OBCE. A gdzie wasz patriotyzm???????

**Mycha-W takim razie rozumiem dlaczego kibicujesz niemieckiemu klubowi :) Kilka tygodni temu przeprowadzono sondaż i najchętniej oglądaną zagraniczną ligą w Polsce jest Bundesliga. Ja i tak wolę Primera División. możemy tak samo naśmiewać się-Ale ja nie zaczęłam go wyzywać, tylko stwierdziłam fakt, że się nie popisał. A Wy od razu wyskakujecie z obraźliwymi tekstami. Często było tak, że nawet nie zdążyłam napisać nic o piłce nożnej, a już obrażano mnie i moją drużynę. Miło Wam teraz zobaczyć taki temat o Waszym ulubionym klubie i piłkarzu?