Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbasdkjdbakj

po pijaku?

Polecane posty

Gość jbasdkjdbakj

Mam takie pytanie: jak to jest po pijaku? byłam kilka razy upita, ale nie aż tak żeby nic nie pamiętać... Nie wiem czy każdy tak ma? i czy po pijanemu wszyscy mówią to co naprawdę myślą? czy raczej nie kontrolują się i mówią bzdury? jak to według was jest? i czy np. po pijaku robią coś co na prawdę chcą? czy nie są swiadomi co robią?? Prosze o odpis

Gość 3458937852
mi się często zdarza upić do stanu, w którym nic nie pamiętam, ale nawet po pijaku mam granice i nigdy w życiu nie dałabym się przelecieć byle komu np., zwłaszcza jeśli jestem w związku. ale bzdury akurat gadam i nie wszystko jest zgodne z prawdą :P

Gość jbasdkjdbakj
no wlasnie bo ja np. zawsze mowie to co mysle po pijaku i w sumie sama prawde...ale nie wiem jak z innymi jest...i chcialam sie dowiedziec zwlaszcza u facetow jak to jest... :)

Gość Aggggg
Mi sie zdarzylo w sumie 2 razy ze urwał mi sie film;) Oczywiscie na domowkach ktore robilam u siebie na chacie podczas studii;) Nastepny dzien...jest koszmarem;/;/;)

Gość kamill....
nigdy po pijaku nie powiem czegoś więcej niż zwykle kontroluje się

Gość jbasdkjdbakj
czyli to roznie u was bywa??

Gość Wesolutkagosia
tak, różnie....

Gość imitation of life
Ja, po pijaku, staje się bardziej otwarta, ale nie zdarzyło mi się jeszcze nie kontrolować tego co mówię. Gadam więcej i zwykle jakieś bzdury, ale nie mówię tego czego nie powinnam.

Gość Wesolutkagosia
zdecydowanie zdarza sie powiedzieć więcej, ale raczej panuje nad soba nawet jesli potem nie pamiętam