Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet dreams my honey

Jakie cechy charakteru cenicie u męża/partnera i jakie ogólnie u ludzi?

Polecane posty

Gość sweet dreams my honey

Ja w moim mężu cenię to,że jest obowiązkowy, nie robi bałaganu i jest domatorem. A u innych cenię raczej rozrywkowość i beztroskę... Jak to wygląda u Was?

Gość ja sie wypowiem :)
Cechy charakteru? Raczej ogólnie powiem co cenię u męża- 1.Woli spędzac czas ze mną, nie z kolegami/innymi ludzmi. 2.Jest bardzo uczuciowy-często caluje, przytula, mówi cieple slowa 3.Prawdomówny. 4.Pracowity baaardzo-zwłaszcza jak coś co robi ma pomóc mi i jemu. 5.Swoje dobro zawsze na drugim miejscu, na pierwszym ja i dziecko-ja robię podobnie-on na pierwszym:)-wynikło z tego to że mamy ogromny szacunek do siebie. U ludzi: 1.Pracowitośc 2.Prawdomownośc. 3.Bycie kulturalnym. 4.Cenię dobry stosunek i pomaganie zwierzętom :)

mojego męża najbardziej cenię za to, że jest bardzo dobrym człowiekiem, pełnym uczuć, empatii, taki wrażliwy typ :) jest tez najlepszym ojcem jakiego kiedykolwiek widziałam, naprawdę wyjątkowy:) ponadto jest pracowity i ambitny, nie ogranicza się do jednej rzeczy ale ma wiele hobby i choć czasem chciałabym go widywać częściej to doceniam i podziwiam jego zainteresowania :) u ludzi cenię: bycie szczerym z samym sobą ( nie cierpię hipokrytów), chęć niesienia pomocy innym (zwierzętom, dzieciom, ludziom niepełnosprawnym, osobom starszym), wysoką kulturę osobistą i pracowitość - mam alergie na pasożyty (czy to ogólnie społeczne, czy to takie domowe....)