Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam tylko oooo

Oceńcie wiersz.

Polecane posty

Gość pytam tylko oooo

Inicjacja Chcesz być w moim stadzie, to pij, Seksualny bierz mój kielich i ssij, O tak Ach Och Ach Ty kocurze Prawem stada jest, byś tak jak pies Służył swemu panu. Leżał u mych stóp, kochał aż po grób Bronił moich ust. Za mną ciągle szedł, gdy biegnę byś biegł I śpiewał jedną pieśń. Jesteś moim królem, Ciała pożądaniem. Jesteś mym pragnieniem, Kiedy cię dostanę? Nie drocz się o panie Moje ciało jęczy. Seksu daj mi kielich Nie jeden i nie trzy. Chcę ciebie w sobie mieć Och! Ach! Ech! Uch! Z impetem we mnie wejdź. Chcesz być w moim stadzie, to pij, Seksualny kielich bierz i ssij, O tak Ach Och Ach Ty łobuzie Prawem stada jest, byś na każdy gest Tak jak żołnierz szedł. Bił mi ciągle brawa, stadu się oddawał Posłuszny mej woli był. Jad ust moich ssij, siebie dawaj mi Śpiewaj hymn na mą cześć. Chcesz być w moim stadzie, to pij, Seksualny kielich bierz i ssij, O tak Ach Och Ach Ty intruzie Prawo stada to, by wszystko było grą Nawet kiedy mylisz krok. Kiedy tańczysz też, wszystko na mą cześć Ważne byś miał chęć. Ciało oddasz swe, wskażesz gdzie twój grzech Z rozkoszą zanucisz mi.

Gość pytam tylko oooo
Gość pytam tylko oooo
upupup

Gość hdsuansndwegxbsm
mnie się podoba :) Fotka nr1 fajna. Druga jak dla mnie zbędna.

Gość pytam tylko oooo
up bo nie widze odpowiedzi

Gość pytam tylko oooo
zagadkaa- kim moze byc autor/-ka tych zdjęć i wiersza?

Gość pytam tylko oooo
up