Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazz jackrabbit93.

Jutro spotkam pewnego chłopaka.Napawa mnie złością,agresją,nienawiścią sama myśl

Polecane posty

Gość jazz jackrabbit93.

...że go spotkam. Kiedys mi sie podobał i bylam w nim zabujana. Zakochana. Miałam nadzieję,że tak bedzie zawsze, byliśmy tylko kolegami aż pewnego dnia włączyło mi się coś w mózgu i taki ogień... jak w Jazz Jackrabbit i miotacz ognia ... zmieniłam się w złego pokemona. Chłopak moich marzeń stał się chłopakiem utrapieniem ...jego awatar na fejsie nie robi na mnie wrażenia, nie odliczam dni do spotkania go, nie ubieram sie starannie i nie czesze przed spotkaniem go, serce wali mi jak młot ale nie z miłości a z nienawiści :( jak sie tego pozbyc? dlaczego każdego musze znienawidzic po pewnym czasie?! :9 :(

Gość daj jej spokoj ;)
jestes niezle walnieta, jakbym znala jakiegos psychiatre to bym mu wyslala twoje teksty ciekawe co by stwierdzil :D

Gość Dun Chill
no to puk puk prysku prysku niech walec idzie w tom strone a co powie co uslyszy to juz inna bayka

Gość dr Kootno
schizofrenia paranoidalna :classic_cool:

Gość onnnnnnnnna
tez tak mialam, moze nie palalam do niego nienawiscia, ale nie chcialo mi sie isc na spotkania itd on po prostu Ci sie znudzil

Gość Dun Chill
moder ma dlatego jest tu i tam a nie dziś i jutro .... :-) chanki tesz jom majom dlatego ciongle szukajom kszyska pod kontaktem zamiast pluskiew w wetntylacji ;-) kazda chanka ma gdzieś krzyska tylko nie kazden krzysiek czeka na chankie ;-)