Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś z foru

kolejny gwałt w autobusie w Brazylii

Polecane posty

Gość ktoś z foru

http://wiadomosci.wp.pl/kat,59154,opage,2,title,Kolejny-gwalt-w-autobusie-w-Rio-de-Janeiro,wid,15543810,wiadomosc.html?ticaid=11088f&_ticrsn=3 straszne

Gość heloiza999
Najwieksza przestepczosc azja afryka ameryka południowa. Dziwne ze w krajach bialych ludzi europa australia ameryka pln nie ma takiej dziczy

Gość Nattt4555
Już nie mówiąc o Indiach... ;( tam to dopiero gwałt za gwałtem... ja nie wiem co się dzieje z tymi...akurat facetem,mezdzyzną nie można tego kogoś czy nawet czegoś nazwać...takich to powinni wykastrować a nie do wiezienia wsadzać, bo pozniej wychodzą i robią to samo, modle się żeby coś takiego wprowadzili.

Gość Nattt4555
mesjasz 22lata mniam ?? wiesz co ty piszesz kretynie ???

Gość knfjkr bkjb
heloiza, najmniejsza przestępczość jest w krajach zamieszkanych przez "żółtych" ludzi - Japonia, Chiny, Korea jedna i druga, Tajwan, Tajlandia itd. skończcie już wreszcie te bzdury o wyższości białej rasy nad wszystkim innym 🖐️

Gość nick nie ma znaczenia
Niestety,inna mentalność .Macho rządzi jesli chodzi o Amerykę Płd . Do tego skorumpowna policja i ogromna bieda .

Gość knfjkr bkjb
tym bardziej, że jesteście z polaczkowa, które z osiągnięciami białych ludzi ma niewiele wspólnego 🖐️

Gość Nattt4555
Ja chciałam dodać, że w Polsce nie lepiej, ale przecież nie będą gadać w telewizji o samych gwałtach, mówią tylko o tych najbardziej brutalnych...u nas za to rządzą dresy i kibole które tylko czekają na jakąś dziewczynę idącą po nocy...masakra !

Polaczkowo,polaczek.Po co to ? Dlaczego tak gardzisz samym sobą ; no bo chyba nie jesteś Kurosawą tylko Kowalskim.Od zamieszkiwania i wsród zółtych oczy nie zrobią ci się samoistnie ukośne.

Gość knfjkr bkjb
po to, żebyś się nie podniecała za bardzo, bo nie ma czym. Rosja na przykład to też kraj białych, a chlew gorszy, niż w Brazylii 🖐️

Gość Nattt4555
A skąd wiesz że jest polakiem ? ;D

Gość Noxelia
sluchaj cieniasie, to że masz kuśke 8cm to nie znaczy,że jesteś azjatą, hamuj sie i nie obrażaj mojej przyjaciolki, heloizy,w Rosji są wspanilali ludzie tak jak i na Bialorusi, moj chlopak jest z Bialorusi i mowi jak tam wspaniale, cale to chlanie, wdychanie kleju to mit, Słowianie są wspaniali

Stąd ze sprawnie posługuje się polszczyzną i choć zmienia nicki jest drobiazg który go skutecznie demaskuje-"polaczkowanie"

Gość jestem/........
tylko smierc

Gość tyle osób jeździ tymi busami
to tylko współczuć ale nie można każdego obrażać znajdzie się 2 czy 3 co mają dostęp do takich środków i to kierowcy a przecież to im ufamy jadąc a oni tylko bazują na tym zaufaniu. Bo każdy ma matkę, żonę siostrę i jak przyjdzie jechać zarabiać za granicę jak się przed tym ustrzec????????????????????? u nas w okolicy jest dwie co wróciły z brzuszkami i nie wiedzą czyje mówią że na imprezie nie były jak iść na policję jak nic nie pamięta a tu taki w busiku bezkarny co to się dzieje z tymi ludźmi dzicz

czytam oferte busików z lubelskiego nie no i nawet opieka wpisana ciekawo jaka???????????????????? choć dość często to wpisują

co to się dzieje w tym społeczeństwie busy w krajach azjatyckich brazylia, polskie wyjazdy do belgi tylko po forach czytać