Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może by tak ...

Co sądzicie o pończochach,a szczególnie nylonowych

Polecane posty

Gość może by tak ...

Nosicie je często czy sporadycznie.Wiem,że wiele z Was ubiera tylko do łóżka,ale to część garderoby,która na co dzień przyciąga wzrok facetów.

Gość może by tak ...
Zabytkowy ? Nikt do tej pory nie wymyślił nic lepszego.Tak dzisiaj "Zośki samonośki" zalały rynek i są tanim dostępnym produktem.Nylonów nie kupi się w sklepie,a cenowo nie ma porównania.Samonośkę zarzuca się na nogę i po kłopocie,ma się podobno wrażenie,że chodzi się w pończochach. Każdy ma swoje zdanie.

kurde, a mój eks nie wiedział nawet jaka jest różnica pomiędzy sukienką a spódnicą😭 pończochy noszę prawie zawsze w zastępstwie rajstop, kiedy nie wypada mieć gołych nóg lub jest po prostu zimno...jako "garderoba sypialniana" to raczej w wersji z pasem- nie samonośne ;)

Nylonami zachwycają się fetyszyści - a takim , wiadomo, nie przetłumaczysz....

Gość Dojrzała pani :)
Mnie nie obchodzi kto się nimi zachwyca,tylko ubieram nylony dla siebie.Noga w nich wygląda inaczej,jak w zwykłych pończochach czy rajstopach.Po prostu nylonów nikt i nic nie zastąpi,a że cena jest spora,trudno ... Lepiej mieć chłopa fetyszystę niż impotenta.

Gość PomS
Idealne do zniekształcania twarzy podczas napadów.

O, własnie... to się powtarza wśród opinii.. wyższa cena i że niby takie z klasą - czyli po prostu snobizm przemawia przez użytkowników... że niby tylko "plebs" nosi lycrę, a kobieta na poziomie tylko nylony...

Kotka 20 jasne,że w pończoszkach się dobrze czuje,a niekiedy pomaga :) na szybki numerek :) Często nie wkładam ... i ... :) szybciej się dobierze :)

Nie miałam na myśli,że ci co nie mogą sobie na nie pozwolić to są mniej warci czy coś w tym stylu.Noszę nylony bo do innych się nie mogę przekonać.

Gość tylko nylonowe!
Ja noszę jedynie nylonowe i żadne inne, najbardziej mi odpowiadają i mojemu partnerowi też się podoba kiedy je mam na sobie, a do tego gdy je znoszę to takie cieszą się największym powodzeniem na zapach-kobiety.net

Gość Miśka pamięć absolutna
lubie nieraz założyć pończochy. wolę takie do pasa...

Tylko nylonowe i wiesz co masz na nogach.Mój mnie w nich nosi na rękach,a że często je mam na sobie,więc często musi się męczyć :)

Szkoda tylko, ze 90% kobiet, które lubia nylonowe pończochy to faceci :P

Dlatego te w nylonach mają większe szanse.Nie wyobrażam sobie gdy by było odwrotnie :)

SM, to faceci niech noszą nylonowe, a kobietom pozostawimy samonośna lycrę :D Żeby przywiązać do łózka wystarczą :classic_cool:

Gość 417
vagina dentata

Gość gość
Witam. Moja prywatna strona www.nylonowe.pl z fotkami w pończochach nylonowych zaczęła funkcjonować. Zapraszam.