Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nej rozjumem

Po co telewizja trwam chce dostać miejsce na multipleksie ??!

Polecane posty

Gość nej rozjumem

Przeciez mają koncesje na nadawanie satelitarne i nadawanie przez kablówki tak jak inne stacje np TVN24, tv biznes, superstacja, canal+ itp ? Tv trwam oglada srednio 6-10tys osob, 83procent to osoby po 60rż...po co zapychac muxa, jak teraz juz gowno tam jest np eska czy polsat sport news...

Gość fdasfads
fdsadsfdasf

Gość jak to po co?!!!!
Rydzyk się boi bo traci sympatyków, z tv trwam dotarłby do biednych ktorych nie stac na kablowki i satelity a tak klops... Poza tym rydzyk mial w planach uruchomienie nowych kanałow w tym dla młodziezy TVM

Gość djdkjdjlkk;l
Bo to moi rodzice i dziadkowie, chcą to niech oglądają, walczyli o demokracje i wolny kraj, to chyba im się należy no nie!! Mam w duszy to co chcą oglądać!! Ja się osobiście z tymi poglądami nie zgadzam, mnie zastanawia fakt, dlaczego im się tego zabrania!!

Gość jeszcze co haha
A po co zapychać multipleks jakimis badziewnymi stacjami ? Wystarczy juz, ze dali Ekse tv i polo tv :O

Gość djdkjdjlkk;l
Po to, żeby Ci starzy ludzie mieli swój świat!! Rozumiesz?? !!

Gość offerma
"Po co telewizja trwam chce dostać miejsce na multipleksie ??!" 123 żeby wielu wreszcie się dowiedziało jak naprawdę wygląda sytuacja w kraju. uważam że ta stacja powinna być dostępna w naziemnej telewizji cyfrowej. dostęp do TV naziemnej ma każdy, natomiast do satelitarnej i internetu już nie. tym co ją wyróżnia, jest to, że są tam poruszane sprawy, których w publicznej tv nie zobaczysz.

Gość supa truppa
Trwam nie bedzie. Będzie inna telewizja religijna, która dostanie koncesje, stacja ''Platformy Mediowej Point Group'' (własciciel tygodnika Wprost) , W. Lisiecki mowil, ze telewizja bedzie wypelniała zapotrzebowanie na ''tresci religijne i konserwatywne'' :)

Gość niektóre wspulnoty mieszkanio
zakazuja montowac anteny satelitarne

Gość xxxxxxxxxxxs
Nie mogą zakazywac, o ile wiem nie ma w prawie czegos takiego...zakładaj sobie antene i lej ciepłym moczem na wspolnote

Gość dymałuuu
dla kasy

Gość Tuxed
A offerma dalej na pomarańczowo? Kurde.

Gość raj utracony j milton
Bez względu na to czy się komuś stacja podoba czy nie, ma pełne prawo tam się znaleźć. Mamy wolny kraj więc uszanujmy to, do cholery ! Jak ktoś nie chce oglądać to niech sobie nie ogląda, ja nie oglądam programu kuchnia tv czy jak to zwał i jakoś awantury o to nie robię że tam jest.

Gość Tuxed
ja też jestem za tv trwam

Gość dymałuuu
Nikogo wasza opinia nie interesuje, trwam nie bedzie w DVBT