Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasturcja_nas

Faceci w wieku 30+ sie starzeja

Polecane posty

Gość Nasturcja_nas

zauwazylam ze faceci powyzej 30 lat wygladaja staro, zaczynaja sie starzec na twarzy (czasami mam wrazenie ze wygladaja jak moj 50letni ojciec) do tego lysieja, tyja ...... problem w tym ze ja jeszcze szukam faceta ale nie mam zamiaru brac typowego "misia" z cwaniackim usmieszkiem

Gość Nasturcja_nas
acha i ciezko mi trafic na wolnego, zazwyczaj juz sa zajeci wiec chyba pozostaje mi samotnosc

Gość pierwszy lepszy moze
przegrałas zycie

a zniszczyła cie twoja powierzchowność

Gość Nasturcja_nas
mialam kilka zwiazkow, moj ostatni "misio" 30latek okazal sie zonaty!!

Gość hkjgkgkg
taa? a kobiety po 30 młodneiją w oczach? mam 33 lata i jestem w związku z równolatkiem - szczęśliwym związku. Moi poprzedni partner oraz były mąż byli sporo starsi - dziś mają 40 lat... i co do powierzchowności - jest wielu fajnych i przystojnych facetów... gorzej to z charakterem... większość mężczyzn szuka przygody a nie stałego związku, boją sie odpowiedzialności, nie chcą dzieci, ślubu... no bo przyzwyczaili się być singlami i tyle

Gość dsfsdfsdds
Faceci? Jest odwrotnie, faceci trzymają się dość dobrze, z kobietami jest dużo gorzej. Zapomnij o normalnym facecie, rozejrzyj się wśród lepiej za jakimś niemieckim Turasem. :D

jeżeli odrzucasz faceta , bo on ma pryszcza na plecach , to tym samym dołączasz do klubu przegrańców życiowych . Sama celujesz w siebie batem

Gość daga89999
tez to zauwazylam.. no ba! nawet przed 30 juz sie starzeja.. i np mam znajomego wlocha, ma 34 lata ani lysiny, ani siwizny ani brzucha nie ma.

Gość sfsdfsdfda
Tak, tak... 34-letni Włoch który nie wygląda jak hydraulik Mario:D🖐️ Cholerne mitomanki :D