Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotkaa_1991

brązowo, ale NIE tak jak zwykle

Polecane posty

Gość karotkaa_1991

słuchajcie mam taki problem. za 2 tygodnie powinnam dostać okresu, a już od 4 dni wydzielam dużo brązowego śluzu o nieprzyjemnym zapachu, chwilami również trochę krwi. Nie wiem co się dzieje i trochę się boje, a wizyta u ginekologa nastąpi dopiero jeśli łaskawie wróci z urlopu ;/ jak myślicie co to może być? albo co jest przyczyną takiego czegoś? podzielcie się opinią :(

Gość bambarryla147
Takie objawy mogą być spowodowane wieloma przyczynami np. stanami zapalnym dróg rodnych, polipami, torbielami jajników. Aby to wyjaśnić konieczna jest wizyta u ginekologa.

Gość karotkaa_1991
no cóż, będe musiała cierpliwie czekać na wizytę...moja znajoma miała podobne objawy kiedy zaszła w ciąże, ale ja wykluczam tę możliwość, dlatego chciałam dowiedzieć się co prócz tego mogło spowodować takie "upławy"

Sadze,ze jakas infekcja skoro uplawy maja nieprzyjemny zapach. Kup sobie moze tantum rose i podmywaj sie. I jak najszybcierj do ginekologa. Skoro nie ma Twojego,to moze idz do jakiegos innego

Gość karotkaa_1991
Za dwa dni będe w pobliżu innego ginekologa więc wstąpie faktycznie może ewentualnie się uda szybciej. denerwuje się czy to coś poważnego no i z drugiej strony kochać się w takim stanie to obrzydlistwo a mój mężczyzna już zaczyna za tym tęsknić :P