Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammunia

rowerek ? ? ?

Polecane posty

Gość mammunia

hej, zbliżają się wakacje i chce kupić swojej niespełna dwulatce jakiś rowerek - teraz ma 21 miesięcy, od jakiego zacząć - co polecacie ?? chciałam zacząć od takiego drewnianego do odpychania, ale patrząc na temperament mojego dziecka nie dogonie jej na tym ;-) pomożecie ?!?!?!

Gość mammunia
nikt nie kupował dziecku pierwszego rowerka ???

Gość polecam rowerek biegowy
ja kupiłam właśnie taki synkowi:) teraz rok póxniej nie moge go czasem dogonić

Gość mammunia
a ile miał jak zaczał na tym jeździć?

kupiłam mu na 2 urodziny czyli 24 mies teraz jest jakiś biegowy w biedronie, ale on bardzo wysoki, od 3 lat dopiero się nadaje. ja swój kupiłam w decathlonie musisz zwrócić uwagę na wysokośc siedzenia, bo są niźsze i wyższe

Gość mammunia
i dawał sobie radę od razu ? czy to trwało ? zastanawaim sie właśnie albo trójkołowy - gdzie mogę popchać ...albo ten biegowy noooo....

Mój synek 3 miesiące przed 2 urodzinami dostał "normalny" rowerek (wielkość idealnie dobrana) , z bocznymi kołami , mąż doczepił patyk by można był dziecko na początku "pchać" :D Pierwszy tydzień meczący bo synek nie mógł załapać pedałowania :D A jak już wi3edział jak to sie robi....to stał się wygodnicki i wolał być odpychanym przez nas (za pomocą kijka). Efekt taki że się "zbuntowałam " i po 2-3 tygodniach sam jeździł jak szalony :D A 3 miesiące później odkręciliśmy boczne koła.

My jak mała miała 2 latka kupiliśmy ten www.allegro.pl/chad-valley-rowerek-z-raczka-10-cali-tychy-i3217400133.html . Jest to najmniejszy rowerek jaki widziałam . Teraz po podwyższeniu kierownicy i siodełka dalej na nim śmiga . Rower jest mały , tani i baaardzo dobrze wykonany . Rączka do pchania jest bardzo przydatna i łatwo ją zdemontować . Polecam

Gość mammunia
hmmm...no właśnie podobają mi się te biegowe- ale to tylko chyba moda taka, a najlpeiej kupić najprostyszy ...sama niewiem ... póki co nie wyobrażam soibie mojego małego dzidziulka na rowerze hehe

Gość mammunia
Estera0904 - fajny ten rowerek , ale nie za duży dla dwulatka?

młody jak sie rozpędzi to podnosi nogi do gory i fruuuu i tyle go widziałam:D mamy dobre miejsce do jeżdżenia, on 30 m przede mna a ja z wywieszonym jęzorem za nim lecę:o wcale nie moda, dla dziecka doba zabawa! próbował na 3kolowcu, wkurzyl się i nie chciał, a ten po 2 dniach załapał i śmiga jak stary:)

Gość mammunia
a mieszkasz w mieście ?! bo ja w centrum warszawy, szczerze- nie widzę tego ;-)) choć biegowe mi osobieście podobają się najbardziej !

w tej chwili mieszkam na wsi:) i tu jest ten plus:) ale w mieście też z nim byłam, z tym ze mlody ma wtedy przykazanie trzymac się nogi mamy;) po parku ma luz:) w ubieglym roku był z nami na pielgrzymce z rowerkiem:D robil kilometry jak stary:D

Gość mammnuia
ktos jeszcze pomoze, co kupic dla 2 latka = biegowy, 3 kołowy ....czy moze mały normalny z doczepianymi kołami?!?!