Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja jestem dziewczyna z Mazur?

Czy to ciaza test ciazowy

Polecane posty

Gość Ja jestem dziewczyna z Mazur?

Witam Kobietki za 10 dni mam dostać @ ale czuje sie jak by zaraz przyjść miała mam takie uczucie mokrosci 1.5 kochalam sie i to był moj dzien plodny 2.5 miałam owulucje 1.05. temperatura 36,5 i 3 dni juz nie mierzylam a 5.05 miałam 36.9 a dzisiaj 37 czy mogło dojść do zapłodnienia kochaliśmy sie bez zabezpieczenia piersi mnie bolą a skutki szczypia ale nie wiem czy to nie wina mojego partnera... Wczoraj miałam bardzo dużo białego sluzu takiego jak by z grudkami dzisiaj jest ten sluz juz inny taki jak by suchy i tez ma trochę grudek ale strasznie mało nie tak jak wczoraj Zawroty glowy mam ale byłam u lekarza i to przez niskie ciśnienie ale powiedział ze powinnam tez zrobic test ciazowy ale zastanawiam sie czy po 5/6 dniach od współżycia to nie za wcześnie ? I dzisiaj strasznie ciągnie mnie podbrzusze tak w dół jak by Co o tym sądzicie ?

sadze ze masz urojona ciaze ;) po 5-6 dniach nawet gdyby doszlo do zaplodnienia nie ma szans by w tym czasie doszlo do zagniezdzenia a kazdy kto choc troche zna sie na biologii wie, ze dopiero po 2dniach od zagniezdzenia zarodka wzrasta poziom beta HCG ( hormon ciazowy ) (do zagniezdzenia moze dosc po 7-12 dniach od owulacji) Temperatura w Twoim wypadku to zaden wyznacznik, musialabys zaobserwowac 18 wyzszych temperatur by mowic o ciazy 100%towej Sluz bialy to rzecz zupelnie naturalna w dniach nieplodnych, jezeli nie wystepuje swiad i przykry zapach Piersi moga bolec zaraz po owulacji i bol moze utrzymywac sie az do nastepnego krwawienia Skad wiesz ze mialas owulacje 2go maja? bylas na monitoringu? skoro pozniej nie mierzylas temperatury nie mozesz potwierdzic ze ona w ogole wystapila, a juz napewno nie mozesz powiedziec ze dokladnie w tym dniu byla

A co my wróżki??? Zrób test to się dowiesz.