Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwaaaa27

beta hcg 2.34

Polecane posty

Gość malwaaaa27

22 mialam transfer 1 zarodka typu C, dzisiaj zrobilam bete wyszla 2.34 to negatywny wynik tak? nie ma szans?

beta negatywna, ale ja bym zrobila raz jeszcze bete jutro - nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze jutro beta podskoczy w gore

Gość hgyujk
starsznie mi przykro, bo wiem ze negatywna tylko maialam chociaz jakas pieprzona nadzieje pani doktor kazala powtorzyc bete w srode wiem ze juz nic nie bedzie to pewnie po ovitrellu taka beta terAZ

oj tam, szanse jeszcze sa Krwawienia dostalas? nie! wiec ciiii! a moze dopiero wczoraj doszlo do zagniezdzenia i beta dopiero od dzisiaj zaczela sobie wzrastac? ;) mysl pozytywnie 3mam kciuki!

Gość hgyujk
WCZORAJ BYL 12 DZIEN PO TRANSFERZE WIEC WATPIE ZE DOPIERO ZACZAL SIE ZAGNIEZDZA ;/ TRUDNO

zagniezdzenie odbywa sie od 7-12 dni, a beta wzrasta dopiero po 2dniach od zagniezdzenia - nie chce ci robic nadziei, chce Cie podtrzymac przy duchu, wiem jak to jest gdy sie chce a nie wychodzi..

Gość hgyujk
PIERDOLE TWOJE PRZYTRZYMYWANIE PRZY DUCHU TRUDNO I NIE ROB MI NADZIEI KRETYNKO

nie wierze ze To ty piszesz, wiec.. Osoba ktora chce odpowiadala by inaczej, w kazdym badz razie powodzenia

Gość hgyujk
nie interesuje mnie w co wierzysz:/ piszesz glupoty bo ja wiem, ze nic nie wyjdzie wiecej!!!! po co mi dajesz nadzieje!!! idz sie doksztalc!:/

jakbys wiedziala to bys nie zakladala tematu, koncze z Toba bo az mi sie nie dobrze robi jak czytam cos takiego od osoby ktora chce miec kiedys dziecko!

Gość malwaaaa27
to wyzej to jakis podszyw , bez sensu zwracac uwage na takie osoby bo im wlasnie o to chodzi