Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka B.

Biuro rachunkowe, szkolenia, kadry - Kraków i okolice

Polecane posty

Gość Kaśka B.

Poszukuję firmy zajmującej się szkoleniami BHP oraz na określone stanowiska. Słyszałam o metodzie e-learning, na niej zależy mi szczególnie z powodu pomysłu na interes za południową granicą kraju. Nie licząc szkoleń, zależy mi również na znalezieniu biura, które zajęłoby się obsługą kadrową, a także rachunkami. Decyzja jest trudna, ponieważ takich biur jest niemało. Fajnie by było oczywiście, gdyby ktoś mógł polecić firmę, która oferuje kompleksową ofertę wszystkich aspektów, które wymieniłam w treści. Ułatwiłoby mi to zadanie i zaoszczędziło sporo czasu. Oczywiście koniecznie oczekuję JAKOŚCI i UCZCIWOŚCI, a nie amatorszczyzny i braku zaangażowania.

Gość gość
Mogę polecić Tobie firmę z Dobczyc - OptiBiznes. (www.optibiznes.pl) W ich usłudze jest wspomniana przez Ciebie opcja e-learning. Na stronie można przeczytać w jakich miejscowościach obsługują firmy. Uważam, iż jest to firma godna polecenia, sama współpracowałam z nimi przez krótki okres.

Gość kong1234
Ja mam również same dobre doświadczenia z tym biurem. Dobrze się z nim współpracuje. Mają kompleksowe i profesjonalne usługi po konkurencyjnych cenach.

Gość gość
Biuro mieści się przy Mostowej?

Gość sambora 78
Tak tak na Mostowej 16 A

Gość gość
A jak waszym zdaniem kształtują się ceny? Korzystnie czy mniej? Może lepiej zainwestować w krakowską firmę?

Gość gość
Cytuję ze strony: 1. Ryczałt ewidencjonowany od 80 zł/miesiąc 2. Podatkowa księga przychodów i rozchodów od 120 zł/miesiąc 3. Księgi handlowe od 600 zł/miesiąc 4. Usługi BHP od 15 zł/miesiąc/osobę 5. Płace i kadry: Umowa zlecenie bez ZUS, umowa o dzieło 10 zł/miesiąc/osobę Umowa zlecenie z ZUS 25 zł/miesiąc/osobę Umowa o pracę 30 zł/miesiąc/osobę Czemu krakowską firmę niby lepiej? To jest przereklamowane, że w większych miastach świadczą o wiele lepsze usługi. Po prostu jest dużo więcej firm, ale niestety nie zawsze przekłada się to na jakość. Każdy próbuje swoich sił i często na rynku pojawia się wysyp "wynalazków". Moim zdaniem jeśli ktoś ma szansę nawiązać współpracę z lokalnym biurem, to powinien chociaż spróbować. Jak dla mnie OptiBiznes świetnie spełnia swoją rolę na swoim rynku.

Gość Danielo
Witam, Jeśli szukasz firmy zajmującej się wykonaniem szkoleń za pomocą e-lerningu polecam BHP Sułkowski. Ja mieszkam w Warszawie, ale działalność firmy dostępna jest dla przedsiębiorców z całego kraju. Wystarczy zadzwonić i dowiedzieć się na jakich warunkach mogą być wykonane szkolenia bhp online w Twojej firmie.

Gość ubertuber
Znam firmę Sułkowski, wykonyją szkolenia w naszej firmie. Co prawda ja jestem tam tylko pracownikiem i nie znam warunków współpracy, ale musze przyznać że to profesjonaliści. Podobno wykonują też pomiary elektryczne.

Gość gość
Jeśli chodzi o optibiznes to jest to solidne biuro. Korzystam z niego i znacznie mi pomagają przy prowadzeniu interesu i nie wiem czy mogę im coś zarzucić

Gość JaniaNowa
Właśnie czegoś szukam, wątek się przydał, dzięki :) W przyszłym tygodniu podejdę na Mostową :)

Gość Karolina z Łagiewnik
Znajoma współpracuje z pewną firmą i jest zadowolona. Generalnie zajmują się księgowością, podatkami ale z tego co mi wiadomo na wysokim poziomie ogarniają też kadry itp, zresztą może przeczytaj sama http://in-nova.pl/kadry-i-place/

Biuro Rachunkowe Prym-Kraków. Zdecydowanie najlepsze biuro z jakim współpracuję od lat.Fachowa miła i rzetelna obsługa, a ceny adekwatne do oferowanego profesjonalizmu. http://www.prymkrakow.pl. Oferują bezpieczeństwo finansów, optymalizację podatkową i reprezentacje przed wszelkimi organami fiskalnymi od zus po urząd skarbowy. POLECAM !:-