Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujacy20

Pomóżcie, mam straszny problem!

Polecane posty

Gość potrzebujacy20

moja partnerka seksualna ma 46 lat i od 4 lat regularnie bierze tabletki antykoncepcyjne, dodam że ja mam 20 lat i czy podczas seksu mogę bez obaw spuszczać się w nią czy może zajść w ciąże?

Gość Trawrtt
Nastraszyla Cię?

Gość potrzebujacy20
nie nie nastraszyła tylko własnie pozwala bez obaw a ja chciałem się dowiedzieć od kogos innego co o tym sądzi

6 lat bralam tab i nie zaszlam w ciaze :) nie zabezpieczalismy sie dodatkowo - po to sa wlasnie tab anty (zabezpieczaja przed ciaza) wiec mysle ze jak Twoja partnerka bierze je tak jak trzeba (nie omija/ zapomina tabletek) to nie musisz sie martwic ze zajdzie w ciaze :) dziwne jest dla mnie to - kobiety biora tab anty i dodatkowo sie zabezpieczaja :/ to po co wogole je brac ? jesli ufasz partnerce i jestes pewien ze bierze tab tak jak trzeba to nie musisz sie dodatkowo zabezpieczac :)

Gość potrzebujacy20
czyli mogę bez problemu kończyć w niej ?

Gość dres
Nigdy nie na 100% pewności. Ale warto ryzykować. Oj, warto.:-D

jestem zdaniem ze mozesz :) po to one wlasnie sa :) jak juz pisalam bez sensu brac tabletki i dodatkowo sie zabezpieczac - uwazam ze tabletki anty sa bardziej skuteczne niz prezerwatywy - oczywiscie jak bierze sie je tak jak trzeba pamietam jak ja tez mialam dylemat w tej sprawie - i pierwsze wspolzycie bez gumki bylo stresem - lekarz wytlumaczyla mi ze przeciez tabletki sa forma zabezpieczenia - to sie wkoncu przelamalam :) i 6 latek tak sie zabezpieczalam - i nie zaszlam w ciaze