Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujaca waszej poraddy

Quinny Zapp Xtra 4 kolowy czy 3?

Polecane posty

Chce kupic w najblizszym czasie corce wozek Quinny zapp xtra,ale nie wiem ktory jest lepszy 3 czy 4 kolowy?Jakie sa wasze opinie.Jakie polecacie kolory?Ma moze ktoras z Was ten czerwono malinowy?Czy faktycznie on jest taki ladny jak go prezentuja na allegro?Dziekuje

zadna z was nie posiada tego wozka?

też chce kupić ten wózek. Z tego co się orientowałam 4 kołowy jest na allegro za ok 1200 zł bo to jest wersja tylko na USA i stamtąd ściągają dlatego taki drogi. U nas można kupić 3 kołowy za 600 zł, czytałam opinie ma bardzo dobre. Koleżanka ma 4 kołowy i jest bardzo zadowolona.kupię pewnie wersję 3 kołową, jak już wypróbuję to napiszę opinię.

ponawiam temat

kupiłam Quinny Zapp Xtra, jesteśmy po pierwszym spacerze i mogę polecić ten wózek. Jest lekki dobrze się prowadzi bardzo zwrotny:) polecam. Mamy wersje 3 kołową.

Gość gfhgjghjhkjk
3 kołowy wygląda mniej pokracznie i jest zwrotniejszy, ale 4 kołowy stabilniejszy i mniej wywrotny

Gość Anoa22
Mamy Quinny Zapp Xtra 3 kołowy ale ja tracę cierpliwość do niego chciałam go sprzedac ale blokuje mnie wygoda mojego maluszka w nim ,widać że jest mu dobrze i wygodnie .Ja zaś tracę cierpiwość te 2 koła bardzo wystają i ciężko jest nim się przedostać np.między półkami w sklepach n.H&M bo haczą te dwa koła i nerwów stracę przy tym ,po drugie stelaż jest straszliwie ciężki ,ja mam małe pomieszczenie i u mnie wózek nie może stać w całości muszę rozebrac na te dwie części i walają się stelaż i siedzisko koszmar ,zwykły wózek jest w całości wyciągasz z bagażnika i nie musisz sie bawić w składanie tych dwóch części .W sumie nie polecam

Gość Anoa22
ach i najlepiej jeżdzić nim po podłodze jak w galeriach na inne drogi nie polecam

Gość folacyna intense
Ja mialam Zappa 3 kolowego, najlepszy wozek na swiecie :) I mialam kolor Rebel Red :)chociaz na poczatku chcialam tem emily pink, ale jednak wygral czerwony... Jest przepiękny, nie wahaj sie ani chwili :)