Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze kupić

Czy ta kosiarka do trawy będzie ok ? PYTANIE DO FACETÓW POMÓŻCIE !!!!!!!!!!

Polecane posty

Ja bym kupił coś z silnikiem Briggs & Stratton sporo takich na allegro w podobnej cenie radzę poszukać upatrzonego już modelu również na skąpcu bo może być znacznie taniej niż na allegro

Gość musze kupić
a możesz podać mi linka do tej kosiarki co masz na myśli ? ja kompletnie się na tym nie znam więc patrzyłam te co mają największą popularność :)

Gość musze kupić
no i wiem tylko że moc silnika jest ważna ten ma 6.0 KM to chyba dobrze ? i mi również zależy żeby miała dużą powierzchnię koszenia ta z linka ma 53 cm mam dużo koszenia równej powierzchni tzn. mam bardzo mało krzaków kwiatków itp. więc chyba też by była ok... tylko pytanie czy ja ją zdołam upchać z pełnym koszem :/

Gość fdsfdafafa
W OBI kupisz teraz za mniejszą kase porządną kosiarkę o zbliżonych parametrach która nie pochodzi z Chin. :D

Gość musze kupić
fdsfdafafa ty serio o tym OBI ? :) i chyba właśnie tak zrobię że wybiorę się do OBI i tam ktoś mi doradzi którą wybrać bo jak kupię jakiś wynalazek na all to potem może nikt nie będzie chciał mi jej naprawić jak by w razie odmówiła mi posłuszeństwa ;)