Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnaa__

oszustwo na allegro, a miał być prezent dla mnie ;/

Polecane posty

Gość oonnaa__

chłopak sie wyksoztował na prezent dla mnie a trafil na oszusta i forsy ani przedmiotu raczej nie odzyska (koło 100zl)mówie mu żeby już nic mi nie kupował bo szastać forsą nei może ale on sie upiera że i tak kupi a ja nie chce żeby on potem głodował przeze mnie, co robić? ;/

Gość fdrggrfnhg
ja kiedys zgłosiłam na policji oszustwo, chodziło o podkład do twarzy za 70zł i policjant przyjmujacy zgłoszenie zadzwoniła tam i nastraszył ze jak nie odda do 3 dni pieniędzy to on przyjmuje zgłoszenie i wtedy moze miec problemy. no i baba mi przelała na konto

Gość oonnaa__
ten typ nie odbiera telefonow i nie odpowiada na maile ale chłopak go znalazł na maxmodels (lol) i fejsie wiec jak dalej nie będzie odpisywal to mu zaspamuje fejsa :D

Gość oonnaa__
no i juz pare osób ma problem z tym typem dzisiaj mu zablokowli konto na allegro bo ludzie negatywy sypali i to wiekszość na ta aukcje o którą mi chodzi

Gość Madzix XXX
Ja kiedyś zrobiłam dym o ... 14 zł na allegro. Może i sa to grosze, ale chodzi o fakt, że oszuści NIE MOGĄ czuć się bezkarni! Tak samo poszłam na policję, gdyż sprzedawca wystawiał chyba 100 przedmiotów, oszukiwał jak leci. Tutaj 14 zł, tu 20 , tu 10 i się uzbiera :/ Trafiłam na mega spoko policjantkę, która też "postraszyła" sprzedającego- listownie, byłam w szoku, że jej się chciało.

Gość fdrggrfnhg
to idz i zglos na policje, jak go pogonia to szybko odda kase

Gość Madziooorrr
Chcesz szybko zarobić siedząć przed komputerem ? Zarejestruj się, oglądaj, wypełnij a kasa sama wpłynie na Twoje konto ! http://badania-reklamy.com/?ref=116677 Nie trzeba wiele, wystarczy chcieć ! :)

Gość oonnaa__
won z tym spamem przydaja sie tylko posty tych ludzi którzy pisali o swoich doswaidczeniach z oszustami