Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rengie

Do skarbonki grosz wrzucamy na wesela oszczędzamy :) Wesele 2014 rok.

Polecane posty

Gość Szczesciara :)
My planujemy wesele na ok 120 osob ale znajac zycie przyjdzie max 80, fajnie by bylo jakby wszyscy przyszli ale teraz sie tlumacza ze kasy nie maja itp

Gość gość
moje wesele 30.08.2014 teraz luzik sala orkiestra kamerzysta fotograf juz jest obawiam sie tego pozniejszego zalatwiania szczegolow a u was jak z tym jest?

płacimy 160zł/talerz tanio, ale miejsce jest bajkowe i dobre jedzenie. Robimy daleko od Warszawy, bo za samą "Warszawę" płaci się 50zł więcej. Nie robimy poprawin, bo to bez sensu. Zrobimy ewentualnie coś w domu rodziców mojego narzeczonego, bo mają piękny ogród

Gość gość
My tez nie robimy poprawin, tylko niedzielne spotkanie w gronie najblizszych :)

Ja także boję się tego późniejszego załatwiania i zamieszania, martwienia się o to czy wszystko dopięte jest na ostatni guzik. My płacimy 180/os + 55 za poprawiny, wydatek nie mały. Zapraszamy ok 110 os, przyjdzie ok 100. Razem z innymi wydatkami myślę, że zamkniemy się w kwocie 40.000 zł. MASAKRA. Ale na pewno warto! Poprawiny robimy, bo rodzina biesiadna a poza tym szkoda tego całego żarcia z wesela :) :)

Gość anitaszym
Sorki ze sie tak wcinam ale mam do sprzedania suknie slubna. jesli ktos jest zainteresowany to serdecznie zapraszam do obejrzenia na stronie allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=3308032333 dzieki za uwage i przepraszam za post:) pozdr

Gość gość
heh widze ze sesja w CK :D

Gość gość
brzydka wg mnie

Co słychać? Jak przygotowania, załatwiacie coś? My we wtorek jedziemy podpisać umowę z kamerzystą.

Gość fotograf Ewelina
Szukasz fotografa? Zapraszam do kontaktu - na maila wyślę cennik i odpowiem na wszelkie pytania !:) Kontakt:fotografialub@gmail.com Zapraszam do kontaktu :)

Gość gość
ja mam juz sale fotografa kamerzyste i orkiestre a reszte mysle ze zostawie na przyszly rok.. :)

My slubujemy 09.08.2014- zaklepany fotograf, sala, zespół- kamerzysty poszukam ok września O kosciol sie ie martwię bo to parafialny i na wsi wiec tłoku nie bedzie :)

Gość gość
Rengie Szybka jesteś ;) Przypomnij mi, kiedy Wasz ślub? My mamy teraz ważne wydarzenie w rodzinie, więc czekam aż minie i potem zabieramy się ostro do pracy ;) Też będziemy szukać kamerzysty już w lipcu, jakie są ceny tak mniej-więcej? No i w zasadzie nic więcej nie załatwimy, reszta to takie drobne rzeczy, ale jest ich tak dużo, że potem wszystko zwali się na głowę na raz :P

Gość dodźka
Hej:) my 30.08.2014:) mamy sale kamerzyste z fotografem i zespół :)

My także 30.08.2014 :) Dzisiaj podpisaliśmy umowę z kamerzystą. Myślę, że ceny usługi będą różnić się w zależności od miasta. My Szczecin, kamerzysta 2900zł kamerą, a dwoma lustrzankami 5700zł. My wybraliśmy tą drugą opcję. Jak już nie raz pisałam sale i orkiestrę mamy zaklepaną. Do kościoła idziemy ok grudzień/styczeń. Do kosmetyczki i fryzjera warto zapisać się pod koniec roku, bynajmniej do tej do której ja chcę.. SZUKAMY FOTOGRAFA..... :(

my za fotografa płacimy 2800 ale zwiekszamy opcję do 3500zł... udało nam się znaleźć pasjonatę ;) a do tego daleko od Warszawy, bo za samą stolicę musisz zapłacić 1000 więcej. Ty 2900 za kamerzystę? czy w końcu 5700??? My bierzemy zwyklego, bo cuda z nigdy kamerzysta nie zrobi. Chcemy żeby był poprostu film, myslicie że znajdziemy do 2tys?

Gość Kobieta_gosc
Nasz slub najprawdopodobniej 8.08.2014. Ogolnie jeszcze praktycznie nic nie mamy zalatwionego. Nie mozemy sie zdecydowac pomiedzy duzym weselem a skromnym przyjeciem tylko dla najblizszych i ot caly problem.

Gość gość
Rengie jeśli nie masz fotografa zapraszam do kontaktu ;) na pewno znajdziesz coś w moich pakietach:) Tanie sesje :) Kobieta_gosc również zapraszam :) Odpowiem na wszystkie Wasze pytania fotografialub@gmail.com gg:47767067 :) Pozdrawiam

kochaj siebie Myślę, że znajdziesz kamerzystę za ok 2000-3000zł. My wzięliśmy opcje za 5700, filmy robią jak z "hollywoodu" - naprawdę.

chcemy takiego do 1800, tyle płaciła moja siorka 2 lata temu, film fajny. nie potrzebujemy holywoodzkiego filmu ;) jeżeli jest miłość, to będzie ją widać na filmie kręconym z telefonu ;) chcemy, żeby poprostu był film.

Rozumiem, że prawdziwą miłość powinno być widać na filmie kręconym z telefonu, ale chcemy mieć fajną pamiątkę na całe życie :)

nie no tak, co kto woli ;) no widzisz, Ty wolisz dać więcej za kamerzystę, my więcej za fotografa :) Ustaliliśmy sobie granicę 3,5 tys. zł, udało nam się znaleźć fajnego chłopaka, pasjonata, który w zasadzie nie zajmuje się tym profesjonalnie, tylko to przyjaciel naszych znajomych i dlatego zgodził się u nas robić zdjęcia :) Zdjęcia są przepiękne, a kasy nie zdarł 2800, ale chcemy rozszerzyć o większą liczbę zdjęć do 3500

Gość gość
Rengie moglabys podac strone internetowa tego kamerzysty?

Gość gość
Faktycznie bardzo piekne te filmiki, ale tez strasznie drodzy

Gość gość
ja jestem z poludnia :)

Gość gość
żartujesz, że masz zamiar zapłacić im 6tys zł za nakręcenie teledysku... ? Dla mnie te filmiki są baaaaaaardzo słabe. Jeszcze miałabym się skupiać cały dzień i anagażować swoich gości, żeby nakręcić 4minutowy "teledysk"??? Jeszcze te filmiki normalne są w miarę ok, ale te teledyski są żenujące... Jezu Drogi, dlaczego tak na siłę chcecie stworzyć obraz nieziemsko zakochanych w sobie??? Myślicie, że po takim filmiku ludzie będą wpadać w zachwyt i wołać " o boże, jak oni się kochają!" Uwierzcie mi, prawdziwą miłość zawsze widać... Podziwiam Cię, Rengie, że tyle kasy chcesz wyrzucić w błoto...