Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noggggiiiii

czy macie zawsze gładkie nogi???? jesli nie to co wasi faceci na to?

Polecane posty

Gość noggggiiiii

Wosk, kremy i depilacja laserowa nie są dla wszystkich kobiet. A przy goleniu maszynką włoski czuć gdy się przejedzie pod włos już na drugi dzień. Co wasi faceci na to, przeszkadza im ta szorstkość? Jak wy do tego podchodzicie? Po drugie - jesli depilujecie woskiem to trzeba odczekać aż te włoski będą miały przynajmniej te 3-4mm - a u brunetek w słońcu już takie włoski widać. Jak sobie z tym radzicie? Staracie sie wtedy nie zakladać spódnic czy wam to zwisa?

Gość fwjfn
moj chcial rozwodu przez lekki zarost:(

Gość jabaduba
ja gole nogi tak co 3 dni, żeby nie drapały chłopaka. W ten ostatni dzien jak spie to troche odsuwam nogi od niego zeby nie czul ,ale ogolnie nic nie mówie. Przeciez sam ma zarost to rozumie, ze wlosy rosną.

Gość mój nie ma z tym problemu
bo potrafi odróżnić wyfotoszopowaną idealną laskę, którą lansuje się jako ideał, od zwykłej kobiety

hehe ja naszczescie i nieszczescie jestem bardzo malo owlosiona :) moje nieowlosione nogi wygladaja swietnie bo prawie nie mam wlosow ale niestety na glowie tez rzadko :)

Gość 29243576
mój na szczęście nie jest idiotą, więc nie robi afery z byle gówna, zwłaszcza że na nogach mam atopowe zapalenie skóry, więc to jest chyba bardziej szokujące niż jakies tam włoski :D w spódnicach nigdy nie chodzę, w krótkich spodenkach rzadko z powodu AZS-u, więc mam problem z głowy