Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealnyzwiazek

Idealny facet, ślub? NIEEEE!!!

Polecane posty

Gość idealnyzwiazek

To było pół roku temu. Przechodził obok mnie i wiedzialam od razu, że to jest to, że to jest mój książe z bajki. Musiałam jakoś zwrócić na niego swoją uwage, zdobyć jego nr. Na drugi dzień o tej samej godzinie znowu przechodził... Nie spodziewanie podszedł do mnie i zagadał. No i się zaczeło... Nie było żadnych podchodów itp, tylko od razu zaczęliśmy ze sobą być. Pośpiech - bałam sie że źle sie to skończy. Ale jesteśmy razem dalej i jest po prostu cudownie. On jest cudowny! Ale... Ja jestem osobą nie wierzącą i on też nie wierzy. Często o tym gadalismy. Jednak ostatnio wszedł temat ślubu. On mówi, że nigdy nie wejdzie do Kościoła i nie weźmie w nim ślubu. No ja jestem nie wierząca i powinno mi to nie przeszkadzac. Ale to nie tak jak sobie wymarzyłam. Nie wiem dlaczego - chyba ze względu na tradycje w mojej rodzinie od zawsze chciałam mieć ślub w kościele, w białej, długiej sukni... No i tu zdarzył sie spor... Potem oboje stwierdzilismy ze nie ma sensu o tym gadac i psuc sobie humoru, skoro to temat odlegly. No niby tak... Ale mi dało to do myślenia. Nie wiem co o tym myśleć i co zrobić... Niby to odległy temat, ale dla mnie ważny.

Ja pierdo... A ni możesz wziąć ślubu w pięknej białej sukni przed urzędnikiem w miejscu wesela, skoro tak bardzo o tym marzysz? Albo zorganizujcie sobie ślub humanistyczny? Po co ta hipokryzja, nie wierzysz, ale leciałabyś w białej kiecce do kościoła. Popieram Twojego faceta, trzeba być wiernym swoim przekonaniom.

Gość weźźź
jestes hipokrytką. taa tradycja, pisząc o białej kiecce masz na mysli pokazanie sie w niej i całej tej szopce

Gość hermionaona
marzenia o długiej sukni i całej tej romantycznej otoczce są realne. Wystarczy wziąć ślub cywilny np. w plenerze. Nie będzie tak "urzędniczo"

Gość yyyKafeKrytykant
a czy on tobie sie w ogole oswiadczyl czy tak tylko sobie gdybacie? poza tym, ty sobie slub wymarzylas tak, a on moze inaczej i co? ma byc tak jak ty chcesz?