Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in vitro krotkoooo

co myslicie o invitro? tylko krotko

Polecane posty

Gość in vitro krotkoooo

Mi jest obojetne. Nie wzruszaja mnie zarodki.moga umierac.bardziej zal mi swinek na uboj

Gość trtrtttyy
dla mnie to debilizm, jedne dzieci zabijac (aborcja), a drugie robic sztucznie... jestem przeciwna in vitro.

Gość lkflkf
jestem ZA, innych jakoś nie interesuje, że co miesiąc każda kobieta wydala ze swojego organizmu co miesiąc komórkę jajową

Gość heloiza999
Ja nie wiem w czym jest proble. Ta komorka nie mysli i nie czuje. Bedzie kochana przez rodzicow. Jestem za

Gość lolakola
dziecko które się urodzi z in vitro będzie takie samo jak każde inne, urodzi się nawet w ten sam sposób, jestem za

Gość Co za roznica
Czy invitro czy normalne zaplodnienie - wazne zeby na sile nie łaczyc komorek osob ktore moga miec jakies choroby genetyczne. Znam jedna pare ktora na sile chciala miec dziecko z invitro i mają - od urodzenia cała masa roznych dziwnych chorob, widac natura wiedziała, ze ich geny nie są zgodne. inna sprawa, ze Jak ktos tak bardzo kocha dzieci i nie moze miec wlasnych powinien wziac je z domu dziecka!

Gość głos rozsądku :]
jestem przeciwna, natura wie co robi i jak ktoś ma słabe geny to nie powinien się rozmnażać.

Gość hermionaona
jezu, jakie słabe geny? To że np. facet ma mniej plemników nie oznacza, że ma słabe geny

Gość te pytania są coraz bardziej
ja jestem za, bo większość kobiet myśli macicą, jak nie będą mogły mieć dzieci za wszelką cenę może dojść do masowej frustracji.

z domu dziecka nikt nie weźmie, bo to nie myślenie macicą, a sercem, a kobiety myślą macicą. faceci zresztą też nie lepsi, ale faceci mają bardziej wyjebane.

Gość heloiza999
Kazdy chce swojego bekarta ze swojej krwi. A mogliby wziac sierotke. Tez znam osoby ktore nie powinny sie rozmnazac.

te pytania są coraz bardziej z domu dziecka nikt nie weźmie, bo to nie myślenie macicą, a sercem, a kobiety myślą macicą. faceci zresztą też nie lepsi, ale faceci mają bardziej wyj**ane. x x O ile dobrze kojarzę, to w macicy nie ma komórek odpowiedzialnych za myślenie. One są zgoła gdzieś indziej. :D:D

Gość hermionaona
tylko że są problemy z adopcją, kilka lat to minimum jakie trzeba czekać na dziecko, bo mają takie głupie przepisy i czekają aż przyszli rodzice będą mieli pod 40stkę i powiedzą im, że są za starzy

Gość bhythhn
wogule invitro powinno byc zabronione i koniec

"O ile dobrze kojarzę, to w macicy nie ma komórek odpowiedzialnych za myślenie. One są zgoła gdzieś indziej. " Kobiety to wyjątkowe i zaskakujące (bezmyślnością) istoty;)