Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Jak wygląda wasze życie??? Moje życie to.....

Polecane posty

0.Higiena osobista i toaleta 1.Telewizja 2.Komputer 3.Żarcie 4.Higienia osobista i toaleta 5.Spanie Żyje jak jakieś Shi-tzu

Gość vx
a co oznaczają cyferki?

Gość tralala xxx
A jak ktos ma wszystkie pozycje to co ?A gdzie praca ??? zabawa itp

Cyferki oznaczają między innymi kolejność moich zajęć ale to nie zupełnie jest tak.... :( :( :(

Mam zbyt dużo problemów by myśleć o zabawie, wolę je przespać i twierdzić że nie ma problemów.

Gość Looooser pomarańczowy
Co to jest Shi-tzu?

Jest bardziej skomplikowane niż mogłoby się zdawać. Kurde to i tak masz ciekawie myślałem że myjesz się, oglądasz telewizję i jednocześnie jesz a to okazuje się że to oddzielne zajęcia? Czy jednak nie?

Chodzę do prywatnej zawodówki Mam praktyki, wszystko co zarobie idzie na żarcie i papierosy Shi-tzu to rasa psa

Oczywiście że oddzielne Czasami idę do kolegi on stawia pizze Później do koleżanki ona kebaba Później na obiad do sąsiadki ona daje mi dwa danie Później do drugiej sąsiadki ona daje mi dwa dania I tak odwiedzam 10 sąsiadów, 10 osób z rodziny, 10 znajomych w ciągu dnia by mi coś postawili Raz byłam umówiona z sąsiadami na kolacje. Trochę zjadłam, i gospodyni proponuje mi że mi to zapakuje a ja jej na to - kochana ja mam własne pojemniczniki i sama zapakowałam sobie kanapki, placki, nawet jedno opakowanie herbaty i kawe zwędziłam.

Gość Looooser pomarańczowy
Dzięki. :D To w Kiepskich kiedyś tak było. Paździochy przyszli do Kiepskich, zjedli i resztę spakowali do swoich pojemników. Dobranoc!

Ale moje życie jest po prostu jak: telenowela, opera mydlana, serial komediowy czy serial kryminalny

Gość Maddison
poszukaj sobie chłopaka - będzie ciekawie :)