Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja nowa dieta cud

moja nowa dieta cud!!!!stosuje od 17dni i 7kilo mniej!!!!!jupi

Polecane posty

Gość moja nowa dieta cud

A mianowicie Wstaje o 8 9spacer do mc Donalda po....szejka waniliowego małego 13szejk waniliowy duży 19szejk waniliowy mały Kolo 15 szklanka soku owocowego wyciska ego w sokowirowce. Polecialo7kilo. Oproc tego nic nie jem. Chce 6tyg tak wytrzymać bo man jeszcze 14 kilo do zgubienia.

Gość moja nowa dieta cud
Oprócz tego gorzka kawa herbata do woli. W piątek ryba na parze była zamiast obiedniego szejka .no i papierosy do woli.

Gość moja dieta cud
No poleciało.3 kilo na tydzień ale miałam spoooora nadwagę. Start z 87kilo. Wiec na początek leci szybko pewnie potem zwolni.

Gość moja dieta cud
Jak osoagne wymarzone 65to robię trzy miesiące prZerwy i potem do 55jade.

Gość moja dieta cud
Łatwo mi wytrzymać na tej diecie bo jest pi prostu smacznie. Dostarczam białka wapnia cukry tłuszcze i witaminy z soków. A jednym dużym szjkjem na obiad objem się na cały dzień do kolacji.jedynie trochę drogo wychodzi bo kilkanaście zł dziennie ale co poradzę. Próbowałam wszystkiego i nic nie działało dlatego postanowialn się podzielić zwamj ta radosna nowina

Gość daria nowak
A można do tego zjeść naleśnika?

Tak szybki spadek wagi skończy się albo efektem jojo, albo tym, że tłuszcz zostanie na twarzy (tym bardziej, jak spożywa się cukry). Jak dla mnie to bez sensu, chociaż... w Stanach Zjednoczonych jest gość, co schudł jedząc pizzę - po jednym kawałku co trzy godziny. Może coś z tego będzie... ale 7 kg w 17 dni to zdecydowanie za szybko.

Gość gergergwefv
ale gdzie ten cud? bo trzy szejki to nawet nie jest 1000 kcal.nic dziwnego że waga leci ale ja bym wolałą w tych 1000 kcal zawrzeć warzywa, ryby, kasze niż jakieś gówno z Mc