Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Maddison

Niegrzeczny, ironiczy i opryskliwy chłopak

Polecane posty

Gość Maddison

Macie jakieś sprawdzone sposoby na niegrzecznego, wrecz wrednego, ironicznego i opryskliwego chlopaka? Sytuacja jest nastepujaca. Jestem z moim chlopakiem Tomkiem od 4 lat, nie mieszkamy razem, widujemy sie 2-3 razy w tygodniu, tylko wieczorami bo moj chlopak mimo, ze jest studentem i czasami nie ma zajec "nie ma czasu" zeby spotkac sie popoludniu. Wiekszosc czasu spedza z kolegami i sasiadem. Mieszka sam. Ostatnio pomaga w przygotowaniu Juwenaliow i strasznie sie w tym zatracil. Jestem bardzo tolerancyjna, potrafie sie soba zajac, zawsze jestem dla niego mila, usmiechnieta i nie wymagam wiele. Niestety od jakiegos czasu wszystko go denerwuje, nawet to ze dzwonie na 5 minut i grzecznie o cos pytam. Jest ironiczny, zartuje sobie ze mnie i moich uczyc. Wie, ze jestem wrazliwa i to wykorzystuje. Rozmawialam z nim juz tysiac razy ze nie zycze sobie takich odzywek ani ironii i sarkazmu w kazdym mozliwym temacie. Nie zycze sobie tez tekstow w stylu "to swiadczy o twojej glupocie" itd bo rani mnie to. Na prawde pozwalam mu na wszystko i jestem chyba zbyt dobra dla niego. On nie rozumie ze mnie rani. Ma wrecz pretensje ze mi smutno albo jestem obrazona ze wzgledu na jego odzywki i zachowanie. Duzo czasu spedza z kolegami singlami ktorzy maja ciezki jezyk, glupie gadki i ogolne przekonanie ze kobiety sa gorsze i glupsze. Z reszta dlatego tez sa sami. Mozliwe ze wplywaja na jego zachowanie a on upodabnia sie do grupy w ktorej spedza czas. Co oczywiscie go nie usprawiedliwia. Mam dosc jego zachowania. Skoro nie potrafi byc grzeczny i mily w rozmowie ze mna tylko co chwile wybucha gniewem i pokazuje nerwy to chyba ciezko bedzie to zmienic. Rozmowy nie pomagaja, jest jeszcze gorzej bo wytykam mu cos czego on nie widzi podobno. Jak sobie z tym radzic? Albo po prostu jak go zmienic? Czy jest na to szansa skoro on i tak slucha tylko kolegow a nie dziewczyny??? Z gory dzieki za komentarze. (Wszelkie komentarze nie na temat prosilabym zeby sobie oszczedzic.) M.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować