Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola Bola 25l

Moja "super" kolezanka na kazdym kroku mi dowala

Polecane posty

Gość Ola Bola 25l

Najlepsze, ze najpierw mi kibicuje w pewnych kwestiach, a jak cos mi sie na tym polu zaczyna ukladac, to zaraz mi dowala. Na przyklad poznalam fajnego faceta, ona niby tak mnie dopingowala, zeby sie mi udalo, a jak zaczelo sie z nim ukladac, to ona teraz na kazdym kroku wali tekstami o tym, zebym sie nie dawala omotac, ze nie znam go tak dobrze i sprawia, ze ja zamiast sie cieszyc, tym ze teraz jest fajnie, zaczynam myslec, ze moze sie to zle skonczyc. Rozumiem, ze np zwiazek z kims moze nie wyjsc, ze znajomosc moze nie wyjsc, ale kurcze wychodzac z takiego zalozenie to czlowiek w ogole z nikim nie podejmowalby jakichs staran. Ja mysle, ze nawet jesli mi z nim nie wyjdzie, to przynajmniej bede miala jakies tam wspomnienia mile bardzo i kolejne doswiadczenie zdobyte na tym polu. Dziekuje za uwage.

Gość Maddison
"Dobre" kolezanki, tak samo jak wszystkie kolezanki maja tendecje do tego zeby byc zazdrosne. Pomyslalas o tym??? Zazdrosc moze byc rozna: moze twoja "dobra" kolezanka jest zla bo odkad skoncentrowalas sie na nowopoznanym facecie to masz mniej czasu dla niej i dla jej problemow, albo ona jest sama a ty masz kogos i zwyczajnie zazdrosci ci szczescia w zwiazku. Roznie to bywa ale wydaje mi sie, ze idzie to wyczuc. Powodzenia z kolezanką!

Gość wioletta_19lat
Mam mnostwo takich super " kolezanek" a raczej wlasciwie mialam. Szczerze to zyj tak jak ty chcesz, bo jak nie bedziesz zyla po swojemu to bedziesz zalowac. Moze ona po prostu chce sie dowartosciowac twoim kosztem. Mam na przyklad kolezanke ktora jest rok po ciazy i nie moze schudnac i jest po prostu gruba, a ja waze 45 kg przy wzroscie 158 cm i szuka u mnie celulitu, no po prostu paranoja .. po co ? bo chce sie dowartosciowac i udowodnic sobie ze jest lepsza a nie jest bo nie chce sie jej dupy ruszyc z domu i oderwac od lodowki... tak samo: jej nie uklada sie w zwiazku to szuka wad mojego faceta ktory ma 25 lat i ona mi mowi co ja powinnam zrobic, kurwa no specjalistka od zwiazkow a sama ma 17 lat ...