Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gddgssdg

katastrofa demograficzna

Polecane posty

Gość gddgssdg

wczoraj na necie zobaczylam ze kolejna kolezanka nazwala dziecko julia. czy was poxxxxło??????? litości!

Gość bueheheheheheheeh
a ty jak nazwałaś swoje dzieci?

Gość gddgssdg
mam małego chłopca cezarego.

Jak ja zaplanowałam nazwać syna Szymon to imię nie było jeszcze zbyt popularne. Wpadłam w panikę w kościele podczas chrztu :D :D Staliśmy na końcu szerego chrzczonych dzieci i przed nami było 3 Szymonów :D Ale już wolałam zostać przy tym imieniu niż na szybko wybrać jeszcze gorsze imię :) A jak planowałam,że będę mieć córkę Martynę miałam 14 lat. W tym zamierzeniu trwałam przez kolejne 10 lat :) W klasie córki jest 5 Martyn :o Na szczęście pozostała dwójka ma takie imiona,że nie dublują się w klasie. Ba. Póki co nie dublują się w szkole za często :)

Gość tralala xxx
Lepiej Julia niz Dzesika ... co to za imie dla dziecka

Gość noooapol
imię Julia jest piękne, ale nie nazwała bym tak skoro jest dużo ładnych niepopularnych imion.

Gość w grupie złobkowej syna
jest 2 jasiów, 2 franków, 2 mikołajów, 6 kubusiów. mój jest wojtek i też ma imiennika w grupie, mimo, ze wcześniej rozglądałam się za mniej wyłapywanym imieniem:D są też 2 julki, 3 ole i 2 oliwki...:o

Gość Liliana 1982
U nas na placu zabaw króluje Maja ,Julia ,Amelka, Nadia .

Gość przedszkolaneczka2009
rocznik 2009 dzieci w grupie przedszkolnej 4x julia 4x wiktor 3x kornel 4x mikołaj reszta to pojedyncze imiona

W przedszkolu mojej Julki są jeszcze trzy dziewczynki o takim imieniu i jeszcze na dodatek dwie mają pierwszą literę nazwiska taką samą . Już bym tak córki nie nazwała Julia . Bardzo podoba mi się to imię , zwłaszcza że prababcia od strony męża tak miała na imię:)

Gość gddgsdgsdgs
ladne to imię, nie ma co. jula.jullka.julia.ale pelno tego ze strach wyjsc. same julie. jak drogie mamy sie poczujecie gdy w klasie bedzie 20julek?tez powiecie:fajne imie mamy.

Gość gddgsdgsdgs
no dobra w 2009 nie bylo julek 99/100 a teraz?mimo tego mama rocznik 2013/14 daje dalej julki?"bo tak i juz?"

Gość katastrofffa
co cie interesuje jak kto daje na imie dziecku?to nie twoja 4 julia w klasie. Czepiacie sie tych imion jakby to byla sprawo o smierc i zycie. Wydumane teorie na temat ich pochodzenie ,kto je nadaje,co z tych dzieci potem wyrosnie itp

Gość asfg
kiedys byl taki film: kiedy jajka mialy kły. i jaskiniowcy nazywali sie adam i ewa. wszyscy. bez wyjątku. lista obeznosci tez byla adam, ewa, adam:)