Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek:)

Dlaczego kobiety mają duże dupy ?

Polecane posty

?

Wiele z nich ma szerokie biodra by rodzic dzieci.... Po za tym pupa to wabik na samca...

No nie wiem, ja tam jestem hetero, a i tak ładniejsze są dla mnie męskie pośladki, bo małe, jędrne i umięśnione.

Gość ou yeea
.

Gość rtrtttyyuy
pupa to wabik na samca? co za bzdury. pupa jest duza bo biodra są szerokie, zeby dziecko sie zmiescilo w czasie ciąży i porodu. zreszta nie kazda ma duzy tylek, zalezy od genow.

Gość teoria ewolucji 222
żeby im sie wygodniej siedziało?

To nie sa bzdury! Kiedy pupa jest szeroka to znak dla samca ,ze samica jest w stanie urodzić potomstwo. Moze cie to dziwić ale wiele naszych cech zachowania wywodzi sie z pierwotnych instynktów takich jak np. przekazania swojego materiału genetycznego dalej.

Gość chyba ty
To z czasów życia w plemionach - kobiety zawsze dłużej musiały siedzieć przy ogniskach, podczas, gdy mężczyźni już spali. To one czuwały, by w osadzie nie powstał pożar. Dlatego muszą mieć duże dupy, żeby im się kości dupne nie deformowały. Mam nadzieję, że pomogłam.

Gość Azzurro...
takie rzeczy to może działały na samców w jaskiniach, ja lubię u kobiet pupy małe, ale za to wystające i jędrne, najgorsze są płaskie i wielkie :o

Gość do miła
ale co człowiek ma z tego że przekaże swój materiał genetyczny dalej? to bez sensu jest... chyba że załozyć że istnieje reinkarnacja i latwiej się duszy wcielić w osobę która ma material genetyczny od niej, np duch prababki we wnuczkę, inaczej to bez sensu kompletnie

To proszę mi wyjaśnić fenomen kobiecych duzych piersi? Przecież to kobiecie tak prawdę nie jest potrzebne do zycia a powiększają piersi i czuja sie kobiece gdy maja coś więcej niż skarpetki zwinięte w biustonoszu. Tu chodzi o wykarmienie potomstwa.Taka prawda ze panowie niektórzy są typowymi samcami. Lubia włączyć ze sobą, lubią kobiety z duza pupa i dużym biustem. Czasem lubią tylko poszczególne rzeczy. Moze wcześniej za bardzo uogulniłam. Ale instynkty pierwotne sa bardzo rozwinięte u niektórych ludzi.

Gość Azzurro...
ten to sobie mięśnie dupy rozbudował, tak samo jak mięśnie na górze

Gość Azzurro...
swoją drogą niezłe znasz strony, prawictwo pospolite :p

@"do miła " powiedz mi dlaczego zwierzęta się rozmnażają?

Gość ja cipowiem dlaczego
bo lubią seks, przyjemnośc orgazmu, gdyby zwierzętom seks nie sprawiał przyjemności to by się nie rozmnażały

Gość takatamkita
a ja mam wąską i mała pupe :O nawet na porodowce lekarz gdy zmierzył moją miednice, skomentował "wążiutka jesteś" ale dałam rade urodzić naturalnie... jednak wolałabym mieć wieksza pupe, takie pupki są bardziej seksi.. a ja mam figure 14-letniego chłopca, wąskie biodra, biust raptem C do kitu..

Gość Loloss
A ja jestem dużych pup nie lubię. I jakoś na mnie nie działają, jak wabik. Wręcz przeciwnie - odstraszają. Na Twoim miejscu nie martwiłbym się małymi piersiami i pupą, bo niektórym takie się własnie podobaja:) A poza tym - człowiek, to nie tylko wygląd. Pozdrawiam!

Gość dsgedrre
zeby przyciagac facetów - to jest sygnal mam duży tyłek jetem płodna i mogę łatwo urodzić dzieci

Gość dsgedrre
Ta jest duża ? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0ec8bb5e391b2c95.html

Gość ojtaojta
moje wymiary przez 35 lat sa 159/56waga biodra 94 biust 91 i urodziłam 6 dzieci sama o wadze 3,5 i 4 kg wiec bajki przesady i ciemnota ze biodra 120 to dobry materiał na zone tyle ze moja kuzynka o tych wymiarach urodziła 1 dziecko o wadze 2 kg i z wielkim trudem i jaki morał z tego

Gość Eilzabett
A kto mówił że ma być 120 w biodrach? Powyżej 90 to już całkiem całkiem biodra w dodatku przy średnim wzroście to już spore .