Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna.joanna

Są tu jacyś mili panowie po 40?

Polecane posty

A można spróbować określić w jakim przedziale wiekowym kobiety są najlepszymi kochankami? Macie jakieś obserwacje w tym zakresie? Czy może wszystko zależy od danego egzemplarza i z wiekiem kobiety nie ma nic wspólnego?

Cordolan A lbo wszystko xxx znowu kobiety za wszystko odpowiedzialne:O

Gość ludzki przedmiot
Dark pójdę już.:( To do widzenia.:(

pies nie dostanie jeśli..... Ot takie tam przysłowie :)

Ta, najłatwiej zwalić odpowiedzialność na kobiety. Za własną erekcję, libido i wojny na świecie:(

ooo dark racje masz te uniesienia, te uczucia, ta delikatna i zmyslowa milosc wypelniona subtelnymi pieszczotami, pocalunkami, tuleniem to uczucie kiedy po raz kolejny delikatnie zrywasz kwiat niewinnosci i ten szal no dobra, :) nie mam dzis weny:) a w ogole to dzien dobry,

Gość ludzki przedmiot
Dark nie bój się, czego nie powiesz wszystko będzie dobrze. :( Niczym się nie przejmuj. Dotykaj mnie. Proszę.:( Też się boję że za mocno Cię dotknę i spłoszę. Nie chcę tego.:(

Nie chodzi o zrzucenie odpowiedzialności :)... więcej luzu dziewczęta :)

Gość ludzki przedmiot
To do widzenia.:(

chyba nikt nie jest tu bardziej wyluzowany niz ja i dark :D🖐️

Gość jo tyż ze wsi
Jak dla mnie to 20 są ruchliwe. Teraz bo dawniej to koszmar;-) Ale te 30 to różnie. Natomiast 40+ to często więcej gadają niż dają. Ale jak już dadzą... to żałuję, że nie mam wigoru 20 latka:-D Naj mniej problemów zauważyłem jeżeli chodzi o tuszę partnerki. Wszystkie są cudowne pod warunkiem, że trafi się cudowny egzemplarz. To moje spostrzeżenia i nie chcę czegokolwiek udowadniać.

Gość jo tyż ze wsi
Przkro mi Jo anno, że tylko smutek ciebie ogarnia. Proponuję zamienić się nikami z dark;-) Węszę podstęp:-)

Gość JPG FOR FAP
no starsi panowie napinać się :)

hej v34 - dzięki wypad nadzwyczaj udany mimo nie najlepszej pogody i przedsezonowych przygotowań tam na miejscu, no i jakoś trudno przywyknąć do ich sjesty :) ...pogoda pozwalała na wojaże po okolicy i nie męczyła, wino bardzo dobre, jedzenie też choć nie o porach do których człowiek przywykł :) W końcu osobiście przekonałem się że krzywa wieża w Pizie jest krzywa, za to nie wiem czemu pomija się piękno stojącej i kilkadziesiąt metrów obok katedry :) Elby obejrzeliśmy tylko trochę bo sfrajerzylismy się ze startem, miedzy promami mieliśmy 3 godziny, a drogi kręte nad urwiskami z pięknymi widokami na może, kierowca patrzył drogi my podziwialiśmy widoki, zrekompensowaliśmy mu to podwójną porcją wina po powrocie na nocleg :)

Gość jo tyż ze wsi
Ku ku ry kuuuu!:-)

baaa ja to juz jestem tak napiety, ze az do roboty nie poszedlem zaraz mi zylka peknie i zostanie tylko ogolny pomidorowy zwis smutno mi, nikt mnie nie kocha :(

Gość jo tyż ze wsi
...mąż to taki człowiek, który może zapomni czasem o Twoich urodzinach czy waszych rocznicach ...ale zapomni również o Twoich siwych włosach i zmarszczkach ... Ja tak miałem.;-)

Gość JPG FOR FAP
fantastyczna historia i widoki

mat :D ech miodzio ;)

Ludzki, jestem wrażliwa, ale płochliwa to chyba nie:( Poszedł:( ­ Tak, to jest temat pułapka. Powinno mi być głupio? Nie jest:D ­ Ow, pokochaj siebie. Jeśli będziesz dostatecznie mocno się kochał w sobie to kiedyś dosięgniesz:P Nie zapomnij mi tego pokazać;)

po tym magicznym wieku lat 40 :),inaczej patrzymy na sex,juz nie chodzi o włożyć i wyjąć,ale o smakowanie kobiety,nie jest na 1 miejscu zaliczenie jako takie,ale o ...zabawę w sex. A kobiety w jakim wieku są ok?W każdym,ale dla mnie 30-40 ,wola więcej zabawy niż szybkiej akcji,co nie znaczy,że jadać przez las nie zostaję skierowany na parking leśny ;) ,taka szybka akcja dodaje skrzydeł :)

Warto pobawić się w łóżku... poznać siebie i partnerkę... chyba o to chodzi.

ha ha ha dark ma focha :D ale nic nie bede tworzyl, jak widac jonny mnie zastapil :D