Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja biorę ekstrakt

Zapytam wprst - jak mam do cholery sprzątnąć rzadką kupę psa???

Polecane posty

Gość ja biorę ekstrakt

Idę sobie dzisiaj ze swoim psem na spacer. Zawsze i wszędzie po nim sprzątam, chodzę z woreczkami i nie ma żadnego problemu. No i dziś rano jak zawsze wychodzimy, ale pies nażarł się wczoraj za dużo karmy no i dzisiaj ma delikatnie mówiąc sraczkę. Dwa razy załatwił się na rzadko (praktycznie żółtą wodą), a jakaś stara baba na mnie z ryjem, że kto to posprząta :o Sprzątasz - nikt się kurwa nie odezwie, nie sprzątniesz raz, bo NIE MASZ JAK - gotowi wezwać policję i wlepiać mandat :o:o 🖐️

Gość dix ae
posypać piaskiem i sprzatnać

Gość ja tez tak mam ze bardzo
no to jest problem, fakt ale maly woreczek sniadaniowy z piaskiem mozesz nosic. inaczej tego nie sprzatniesz, to tez racja

Gość ffghm
A normalnie bierzesz siersciucha za łapy i kładziesz na tym co zrobił i delikatnie ugniatasz, jak już!wsiąknie, to stawiasz go na łapy, idziesz do domu jak zwykle, a potem to już nas niee interere.

Gość dix ae
a to na dworze nie ma nigdzie piasku czy ziemi, tak?

uwierzcie mi, ze nie tylko w Pl sa takie jaja. Ja mieszkam w UK i tutaj tez sie zdarza, ale w cholere bezczelnie. Na środku chodnika potrafią kupę zostawic :/ Ja zawsze sprzatam po moich psach (mam 2 ), nawet jak pies gdzies gleboko w krzaki wejdzie i tej kupy nie widac to ide i sprzatam. Ale jesli pies ma biegunke i sra,ze sie tak wyraze wodą, to faktycznie nie ma jak tego pozbierac, po prostu wsiaknie w glebę i juz. Nie przejmuj sie, albo ewentualnie udaj, że sprzatasz, zeby sie nie czepialy takie wredne babska :)

Gość dr. habilitowany
Wsiąka w ziemie i ładnie pachnie po wiosennym deszczyku. Channel No5.

Gość grigorij saakaszwili
Jak pies ma biegunke tzn że właściciel idiota bo nakarmił ziemniakami albo innym gównem ktorego pies nie trawi.

Gość do autorki - żartujesz chyba
pies na spacer powinien być ubierany w psią pieluche, w Szwecji każdy to stosuje, zarowno kupa jak i mocz zostają wtedy w pieluszce i nie brudzisz trawników ani nie roznosisz bakterii, nie powinno się też puszczać psów samopas bez kagańca, za takie coś w Szwecji surowe mandaty

nie pisz bzdur! Ty nigdy biegunki nie mialas? A jak mialas to znaczy zes idiotka jest, tak? Rozne sa przyczyny biegunki, ja np kupilam zainfekowanego psa, z choroba jelit i meczylam sie z biegunkami kilka lat, wiec jak nie masz pojecia to sie nie odzywaj. Ziemniakami taa. moj pies w zyciu ziemniakow nie zjadl, kupowalam wolowine i piersi z kurczaka, ludzie w leb sie pukali, ze dzieci tak nie jedza a ja psu kupuje.

Gość grigorij saakaszwili
Trzeba było uśpić a nie męczyć psa kilka lat biegunkami.

Gość ffghm
Jak ja miałam psa i mu się zdarzyło zachorować i miał biegunkę, to brałam szpadel, wykopoywałam dołek gdzieś pod płotem, następnie przenosiłam ekstrementy razem z zabrudzoną ziemią, czy tam piaskiem, czy żwirkiem, wsypywałam do dołka i zasypywałam dołek. Wyciągałam wiaderko wody ze studni i spłukiwałam jeżeli zabrudził chodniczek przed domem. Ty byś też znalazla sposób, gdyby twój pupil zasrał twoje własne podwórko, a wspólna przestrzeń, to ma pozostać kloaką, bo święte krowy chcą mieć pieska, na którego ich nie stać. Nie masz rancza, nie masz zwierząt. Trzymacie te biedne stworzenia w klatkach, karmicie byle gównem i jeszcze na oklaski czekacie. Mieszkanie w bloku to jest więzienie dla psa, za co je karzecie? Co złego zrobily?

Gość fsfsfsgg
jak zwykle sami debile tu odp .... szlauf ze soba nos :D - spryskasz i po sprawie ... a tak na serio trzebabylo jej powiedziec ze to sraczka i jak chce niech zlize z chodnika

Grigorij sam sie uśpij debilu, pies żyje, ma 8 lat jest zdrowy, pogodny i to najwspanialszy przyjaciel na świecie, tacy debile jak Ty usypiaja zwierzeta, normalni ludzie je lecza i pomagają swoim przzyjaciołom. JA moje psy traktuje jak czlonkow rodziny, gdyby Ktos z Twojej rodziny mial chore jelita, to postawilbys na nim krzyzyk? Ogarnij sie czlowieku!!!!!

Gość dinozaurek
Jak taki mądry to się sam idź uśpić jak wp.......sz byle co i sraczke dostaniesz bo po co będziesz się męczyć

Gość gość
jak mocna wodnista biegunka to olej to , bo jak to sprzatniesz ...

Gość gość
Znam ten ból .Jeśli rzadko to schylam się i udaję ze sprzatam no bo jak mam do woreczka wlozyć tę rzadkośc ? Nie da się a wredne oczy sasiadki z parteru są zawsze w pogotowiu .:-D

Gość gość
Do gościa 13:32 Ze Szwecji....możesz podać link jak ta pielucha dla psa wygląda? Pies ma sierść i jakoś nie widzę jakby taka pielucha działała? Odnośnie tematu, ludzie spacerując z małymi dziećmi noszą torby z potrzebnymi rzeczami dla dziecka. Ja wychodzę z małym plecakiem w którym dla swojego pupila, noszę woreczki, mokre chusteczki higieniczne, termos z wodą, woreczek drobnych trocin (lżejszesze od pisaku i dobrze wsiąkające). Woda służy do spłukiwania moczu, trociny na wypadek rzadkiej kupki. Zasypię i zbieram woreczkami. Nie widzę w tym nic dziwnego. Pozdrawiam

Gość gość
Grigori,nie odzywaj się lepiej, bo bedzesz miał nieprzyjemności z tym uśpieniem. Dobrze , że nikt nie wpadł na taki sam pomysł z tobą. Oby tobie tak się przytrafiło jak piszesz. Ii

Gość gość
Na biegunkę proponuję posypać kupę ziemią lub piaskiem i na koniec zebrać kartonową łopatką używając zestawu higienicznego dla zwierząt animals: http://www.animals.com.pl/zestawy-animals Używam właśnie w takich nagłych wypadkach i dlatego polecam ;) Pozdrawiam!

Gość gość
a ja jem te sraczkę mojego pupila i mi smakuje, dokładnie przeżuwam w buzi i połykam, mniam

Gość gość
0:44 hahahaha to tylko a kafe takie teksty

Gość gość
Noś ze sobą mały woreczek zlepiającego żwirku do kocich kuwet. Zwirek wtopi rozwolniną kupkę w twardą masę którą ŁATWO zbierzesz woreczkiem.

Gość gość
Ludzie!! Czy już naprawdę Wam odbija? Piszecie, że dziewczyna ma sprzątnąć po psie gdy ma rozwolnienie. Widzieliście kiedyś rozwolnienie u zwierzaka ? To często po prostu zabarwiona woda! dokładniej woda w kolorze brązowym lub żółtym. Zasypać i zebrać? To sprzątajcie w ten sposób do cholery siki skoro się da!!! brak słów!!! Panicze się znaleźli co im już widok psa nawet przeszkadza! Jesteście tak nieczuli, że nic dziwnego i lepiej dla psa, że go nie macie!!

Gość gość
Nosić woreczek piasku lub żwirku dla kota ? aaaaaa hahahahaha weź od razu ze sobą szczoteczkę i szmatkę aby pościerać siki, jedzonko gdyby zgłodniał, miskę z wodą aby podmyć pieska itp. MYŚLCIE LUDZIE !!!

Gość gość
naprawdę poziom wrogości ludzi wyrażający się tego rodzaju akcjami to przekracza wszelkie granice. ja się naprawdę cieszę że mam ryj zakapiora i każdy jest w stosunku do mnie grzeczny bo jak probuje być chamski to dostaje taką odpowiedź że sam ma pelne nogawki. oczywiście że rozwolnienia się nie sprząta. to się trafia raz na kilka tygodni/miesięcy i nie ma co robić afery o jedną kupę na parę tygodni. ważne żeby codzienne kupy sprzątać, żeby to nie śmierdzialo i bakterii nie roznosilo. zresztą taka kupa to po porannej rosie kompletnie znika.

Gość gość
Oj, no wiadomo że zwierzęciu sie może takie coś zdarzyć... Nie wiem czemu pani taka zdziwiona. Ogólnie przy takich problemach u zwierząt polecam Ci www.bentawet.pl, jest niezwykle skuteczny!

Gość Ta fajna XD

pies mi okupał mieszknie!!!!!

Gość gosc

MODERATOR KAFETERII ZLIZUJE RYJEM GOOOWNO Z PODLOGI