Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna79x

aborcja,eutanazja,ateizm

Polecane posty

"pozwol zyc" - napisała autorka tematu. Właśnie: "POZWÓL ŻYĆ" DZIECKU, które matka nosi w swoim łonie.

Gość jhgfst
@

nei o sterylizacji akurat wspomniana kobieta ze slamsów dowiedziała sie od lekarza ginekologa:P i wystarczy zapytac przy pierwszej wizycie ;) po aborcje równiez musi gdzies sie do lekraza udać wiec jak mniemam sama doprawiasz ideologie:P Żyje w tym kraju i ma m tu sporo biednych znajomych z rodzin wielodzietnych. Jak kobieta chce to potrafi i znaleźć drogę i radę i nawet wygrzebac kase ;)

darkinio jak zjesz mi cały kisiel, to dziewczyny nie będą miały poślizgu:-o

dark a moze byc taki bezsmakowo-naturalny?:classic_cool:

Gość lumpak
@

nei jeszcze tylko jedno powiem, mnie o sterylizacji powiedziała połozna, która przyszła na wizyte do dziecka po porodzie:) one równiez bardzo czesto i chetnie rozmawiają z kobietami o antykoncepcji a juz szczegolnie gdy widzą że to kolejne dziecko w rodzinie gdzie sie nie przelewa;)

"i przynajmniej opieram swoje poglady na prawdziwych doświadczeniach a nie na jakis wypocinach pseudonaukowych" I Aaa.. No to przepraszam bardzo, nie sadzilam, ze masz większe doświadczenie w zakresie aborcji czy eutanazji niż taka np Holandia i jej "pseudonaukowcy". Ani też polscy. Rozumiem, ze z twojej perspektywy zakaz aborcji jest skuteczniejsza metoda niż powszechny dostęp do środków antykoncepcyjnych. To już miłkne, bo brak mi argumentów :)

Do kisielu mam stosunek egoistyczny. Zwłaszcza do takiego o którym pisze Fał.

dark a moze byc taki bezsmakowo-naturalny? xxx zboczona :classic_cool:

Gość jhgfst
@

Andrzej ten od postow zyj i pozwol zyc innyn nie ma nic wspolnego z aborcja,to poprostu zajecie sie swoim wlasnym zyciem a nie zyciem innych.

Aaa.. No to przepraszam bardzo, nie sadzilam, ze masz większe doświadczenie w zakresie aborcji czy eutanazji niż taka np Holandia i jej "pseudonaukowcy". xx wybacz to nie jest dla mnie ani argument ani autorytet:classic_cool: Nie jestem "gęsią" by opiewać wszystko prozachodnie i uznawac ża jedynie słusznie prawdziwe;)

Jest szansa, że wątek kisielowy będzie stanowił przełom w tej dyspucie aborcyjnej :classic_cool:

Gość jhgfst
@

Andrzej ten od postow zyj i pozwol zyc innym nie ma nic wspolnego z aborcja a z tym,zeby kazdy zajal sie soba a nie innymi

Andrzej ten od postow zyj i pozwol zyc innym nie ma nic wspolnego z aborcja a z tym,zeby kazdy zajal sie soba a nie innymi

No nie, oczywiście - doświadczenia innych sa niczym w końcu Polska może być przykładem dla innych - delegalizacja aborcjii i jedno z największych w Europie podziemi aborcyjnych :D to jest przykład :D

nei powiedz czy w tym kraju w którym zyjesz to gromadki dzieci mają bogacze czy raczej ci za slamsów?:classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] nei_nei No nie, oczywiście - doświadczenia innych sa niczym w końcu Polska xxx nie gęgam jak inni nie odpowiadam za całą Polskę ale jestem dumna z tego kraju:classic_cool:

z przyjemnoscią sie dirzucilem sie do kisielu a propos aborcji, czy eutanazji sam juz nie wiem ale chyba jednak nie eutanazji

Nie. Rozpaczliwie szukam sposobu by włączyć się do dyskusji na określonym poziomie merytorycznym ;)

V23 nei powiedz czy w tym kraju w którym zyjesz to gromadki dzieci mają bogacze czy raczej ci za slamsów? x To tez jest slepa droga rozumowania w krajach dobrobytu, dzietnosc rosnie

jasne ale Pakistanskich dzieci nie rodzimych Anglików:D:D to dla nich świetne źródło dochodu. W Izraelu ortodoksyjne żydówki z 12 dzieci są traktowane jak Królowe przez panstwo bo to jedyny sposób by nie zalał ich Islam :)

a Izraelski dobrobyt przewyższa niejedno zachodnioeuropejskie państwo :P nei tego nie pisze ale Anglicy mają z tym potęzny problem jak i Holendrzy, którego 90% społeczenstwa przyznaje się do wyznania Islamskiego ;)

znikam🖐️ i jak zwykle dzieki nei za fajną pogadane :D