Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tweeeetttyy

kiedy bylyscie na 1 ktg?

Polecane posty

Gość tweeeetttyy

lekarz kazal mi isc na ktg w 36 tyg ciąży , a szpital się pyta co się dzieje bo normalnie ktg robi się od 38 tyg . To normalne ze kazal mi isc w 36 tyg , nie mowil ze cos się dzieje...

Gość zamiast
po 30 tygodniu chodziłam ale mój lekarz miał ktg u siebie W szpitalu nie byłam nigdy dopiero przy porodzie

Gość olk
ja byłam dopiero przy przyjęciu do szpitala czyli za pierwszym razem 2 tyg po terminie ,a za drugim razem tydzien po terminie .

Ja mialam dopiero przy porodzie i to tylko dlatego ze chcialam znieczulenie dostac wiec musieli sprawdzic czy wszystko ok z małym. A tak to nie mialam zadnego ktg ani nawet badania ginekologicznego przez całą ciaże

Gość lunaviva
Ja mam pierwsze w przyszlym tyg,a zacznę 32 tydz w dniu ktg. Mój lekarz też ma u siebie,a wcześnie bo jak mowil jestem na fenoterolu i mam założony pessar.

Gość princessaofpersia
Ja mialam robione dopiero przy porodzie, wczesniej mialam na kazdej wizycie usg

Gość zonaKraka
Ja byłam pierwszy raz w 38 tc właśnie, ale nie miałam wcześniej żadnych skurczy mimo zagrożonej ciąży. Też mi lekarz mówił że po tym terminie na wizyty do niego już nie przychodzę, tylko do szpitala na ktg (tam zresztą po ktg też była "w pakiecie" konsultacja lekarska).

Gość ja w okolicach terminu porodu
jw

Gość hmmmmmmmffff
ja jestem w 37 tc i ide dzis pierwszy raz ale u mnie jest powod - pepowina dwunaczyniowa. U Ciebie moze nic sie nie dzieje a lekarz w tym okresie kieruje wszytkie swoje [pacjentki?

Gość Ja pierwsze ktg
miałam w 34tc. Nie musiałam iść do szpitala w przychodni mi zrobili- przynajmniej nikt o nic nie pytał.

Gość a ja dopiero
w 37t1d, bo mialam mocne skurcze. ale okazaly sie tylko przepowiadajacymi.