Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jak to jest ??? :)

wakacje na majorce !!!???

Polecane posty

Gość czerwonamiska
Fajny pomysł - są tanie loty w tym okresie?

Gość Smetana

Witam, w lato chcemy wyjechać na wakacje na Majorkę i poszukujemy sprawdzonego hotelu. W oko wpadł nam Globales Mimosa, podobno wyremontowany w ubiegłym roku, na terenie obiektu biuro na którego stronie znaleźliśmy ofertę czyli Rainbow prowadzi zajęcia figlokluby dla dzieci, czym też bylibyśmy zainteresowani. Czy ktoś był w tym hotelu, zwłaszcza po remoncie i mógłby coś więcej o nim opowiedzieć, czy warto? A może ktoś ma do polecenia inny hotel na Majorce?

Gość yulka
Dnia 18.05.2019 o 11:51, Gość Smetana napisał:

Witam, w lato chcemy wyjechać na wakacje na Majorkę i poszukujemy sprawdzonego hotelu. W oko wpadł nam Globales Mimosa, podobno wyremontowany w ubiegłym roku, na terenie obiektu biuro na którego stronie znaleźliśmy ofertę czyli Rainbow prowadzi zajęcia figlokluby dla dzieci, czym też bylibyśmy zainteresowani. Czy ktoś był w tym hotelu, zwłaszcza po remoncie i mógłby coś więcej o nim opowiedzieć, czy warto? A może ktoś ma do polecenia inny hotel na Majorce?

Własnie ja też szukam hotelu z Figloklubem i wiem, że znajomi byli już po remoncie w GM i ponoć super, bo ten hotel jest na wyłaczność Rainbow a rodzinne pokoje robią robote :) blisko plazy, ale tez na czas wolny oprócz animacji dla dzieci cała strefa z rowerami. Mysle że warto i sama jestem bardzo blisko decyzji o wakacjach w tym miejscu :) 

Nie polecam! Miejscowi strasznie  okradają turystów ,  dziwi mnie to że o tym nic się nie mówi . Może  wtedy  tamtejsza policja by się tym zajła.

Uwaga na złodziei! Okradają turystów,   a miejscowa policja nic nie robi.  Mało tego,  ambasada Polska , na Majorce-  ŻENADA , znajomi zostali okradzeni ze wszystkiego , dokumentów , telefonów a Pani z ambasady POLSKI powiedziała żeby pożyczyli  od kogoś  z turystów pieniądze  na powrót do kraju. Nie udzieliła żadnej pomocy , ani też informacji co w takiej sytuacji zrobić nie zaproponowała kontaktu z rodziną czy też biurem podróży  . Nic dziwnego,  że turyści giną za granicą ! Biuro podróży w Polsce  , zero kontaktu, rodzina z Polski nie mogła nic ustalić , dowiedzieć się z uwagi na RODO!  Nie polecam Majorki. Należy pamiętać ze w takich sytuacjach , trzeba liczyć tylko na siebie:( 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować