Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiaaa111

6 lat razem i zero poważnych decyzji

Polecane posty

Gość ktosiaaa111

co do związku tzn zareczyny czy ślub... a czas leci i latka uciekaja.... Czy ktoras tak miala? :(

Gość 8 lat i nicc
tak mialam tak , 8 lat i nic nawet wspolnego mieszkania. Po 9 latach sie oswiadczył a ja mialam tego juz dosyc, zerwałam z nim pomimo tego ze dobijałam juz 30-tki. dzis jestem szczesliwa z kims innym.szkoda czasu na takiego niezdecydowanego faceta. ja ktos kocha to nie czeka 6-8 lat

no coz...to zalezy kiedy sie zaczyna taki zwiazek...jak zaczynacie "powazne " zwiazki w wieku 20 lat to trudno wymagac, ze ktos bedzie myslal o wspolnym mieszkaniu czy slubie...a po 8 latach bycia razem po co slub? skoro wszystko jest ok, to po co zmieniac ten stan rzeczy? wtedy zwiazek mozna uznac za tzw. przechodzony i malo ktory facet bedzie sie oswiadczal...

Gość ktosiaaa111
szczerze mówiąc to coraz częściej zastanawiam się czy jest jeszcze sens czekać na te konkretne decyzje... nie chcę za 5 lat zostać "kopnięta w dupę" albo całe życie być konkubiną...

Gość mdsdfffgfg
6 lat dajesz dupska bez ślubu i jakoś nie miałaś nic przeciwko żeby popuszczać szpary bez pierścionka, a teraz nagle po 6 latach taka świętojebliwa się zrobiłaś? a odpowiedz mi na takie pytanie, po co on ma się z tobą żenić jak wszystko co miałaś mu do zaoferowania, dostał bez ślubu? widzisz tu jakiś sens bo ja nie? dają dupy 6-8 lat a potem jęki na forum bo się facet oświadczyć nie chce, a po co ma to zrobić jak dostał wszystko na tacy? Bardzo dobrze robią ci faceci, że nie chcą was na żony, skoro żyją z wami bez ślubu i na wszystko im pozwalacie, gotujecie, pierzecie, dupy dajecie ileś lat, a potem po 6-8 latach jęki na forum bo zły facet żenić się z taką szmatą nie chce :O On się już tobą dawno znudził, dostał co chciał, po co mu slub teraz? On się już pewnie za młodszą rozgląda, facet teraz nie ejst głupi.

nie kumam takich lasek;) to nei ropzmawiliscie wczesniej o tym? moze on w ogole nie bierze pod uwage slubu?

A jak sobie to wyobrażasz? 2 lata chodzenia to już ok tak, a po nich mam powiedzieć że albo pierścionek albo sexu nie będzie?? co to w ogóle za tekst z popuszczaniem szparki:/ tylko nieliczni czekaja do ślubu to trezba by od początku nie uprawiać sexu z myślą ,z ę on się bedzie chciał żenić, a facet zazwyczaj czekać nie chce a i ślubu też nie chce, sex przed jest teraz rzecą normalną i żadną kartą przetargową jeśli o ślub chodzi

każda rozmawia!!! bo jak chce ślubu tow końcu rozmawia, ale faceci nby mają to w planach niby chcą ale dalej nić, nie rozumiecie tego?? to nei wynika z tego że ona nie wie ze on nie chce, on niby chce ale nic nie robi

Gość ktosiaaa111
:(

Gość ktosiaaa111
ciągle mówi że jestem jego przyszłą żoną ale słyszę to już od 2 lat... a ciągle coś staje mu na przeszkodzie, a to teraz czasu nie ma na takie decyzje bo otworzyliśmy club i zawsze coś ! A co do dawania "szparki" to wolę korzystać z takich przyjemności już od 4-5 lat a nie czekać na oświadczyny wygłodniałego faceta lub nie dawać mu po to żeby brał gdzieś indziej a i KOBIETA MA SWOJE POTRZEBY a nie jest stworzona do dawania szpary facetom.

Gość jagodowa30
fakt, przez 6 lat facet miał ruchadełko, kucharkę, sprzataczkę która na dodatek pewnie zarabia na siebie to po co mu slub? Ale szczerze...Na miejscu faceta też bym się nie oświadczyła bo zawsze bez konsekwencji może iść w długą

Gość ale to jednak jest trochę
popuszczanie szparki dla kogoś, kto najwidoczniej ma inne priorytety. Bo może nie jest pewny, czy twoja szparka jest tą jedną jedyną. Bez ślubu ma zawsze ten wentyl bezpieczeństwa, taka jest prawda...

Była taka głupia komedia "He's not that into you", ale jak ją obejrzycie to wam się same wnioski nasuną. Kobiety lubią tworzy sobie historie, dorabia teorie, a sprawa jest prosta. Jak facet chce to walczy, stara się, bierze ślub choćby i po pół roku. Jak nie chce, to nie. I nic innego za tym nie stoi. Żaden brak czasu, filozofie itp.

Była taka głupia komedia "He's not that into you", ale jak ją obejrzycie to wam się same wnioski nasuną. Kobiety lubią tworzy sobie historie, dorabia teorie, a sprawa jest prosta. Jak facet chce to walczy, stara się, bierze ślub choćby i po pół roku. Jak nie chce, to nie. I nic innego za tym nie stoi. Żaden brak czasu, filozofie itp.

Gość nadijaa :-)
ja jestem ze swoim partnerem od 3.5 roku on jest 13 lats tarszy i jak na razie na nic sie nie zapowiada :p wiem ze on chce slubu ale chyba jeszcze nie czas...choc ja byl juz chciala zrobic kok w przod :/

Gość powiedz mu jak ja
powiedziałam mojemu. jeśli jestem dla Ciebie kobietą nadającą się na żonę,to od teraz masz rok na nazbieranie pieniedzy na pierścionek,znalezienie odpowiedniej daty i wymyślenia pięknej otoczki itp . Jeżeli za rok o tej porze nie będziemy zaręczeni i nie będziemy mieli żadnych planów na przyszłośc,to poszukam kogoś zdecydowana. Póki jestem młoda i piękna nie będe mieć z tym problemu ;) Poskutkowało

Gość ktosiaaa111
"powiedz mu jak ja " to jest myśl !!! dlaczego ja mam się do konca zycia zastanawiac czy stworze w koncu normalna rodzine ? przeciez taki jest po niekad moj cel, maz, dzieci, praca, wspolne zycie.... na razie jest milo ale mi nie o to chodzi ....

powiedz mu jak ja powiedziałam mojemu. po jakim czasie bycia razem tak powiedzialas??

Gość prrowokatorr
::nie chcę za 5 lat zostać "kopnięta w d**ę" albo całe życie być konkubiną..."" Dobre. Nie kocham tylko chcę ślubu. Koniec i kropka. To właśnie rozwala mnie.:P Jak facet chce być to będzie. Bez ślubu czy ze ślubem. Z jednej strony wyzwolone panie, dają swoje dupsko na lewo i prawo, nagle zwrot 0- 180 stopni. Eteryczne słabe kobietki. Ślubu chce. Ślubu w białej sukni i karety zaprzężonej w 8 rumaków. Też białych. No i za męża księcia z bajki, który ma kasiory że ho ho ho. No i żeby nic nie robił tylko mówił jak to on kocha. Ma tak mówić od rana do wieczora co dzień. Od wieczora do nocy ma się kochać tak by niewiasta omdlewała z rozkoszy. No i żeby jeszcze pełno było młodych i przystojnych w około, żeby uwodzili, a mąż żeby był ociupinkę zazdrosny. Ale tylko tyciu - tyciu. No a żonka żeby mogła sobie jeszcze takie ciacho skubnąć na boczku.:P Bo to takie pustaki dzisiaj.

Gość gram ujemna 26latka
zwykle facet daje dupy!

moj twierdzi z epotzrebuje jeszcze czasu chce czekac z 2, 3 lata

Gość do kosciola w bialej sukni
to po co ci slub szmato, jak masz potrzeby seksualne i je zaspokajasz bez slubu? życzę ci, żeby on sie z toba nie ożenił tylko kopnął cię w tyłek, bo ty przecież nawet nie zyjesz po katolicku, jesteś zwykłym ruchadłem i gdzie ty teraz do slubu do kościoła w bialej sukni co?

Gość vn
powiedz mu jak ja---> to takie wymuszone zaręczyny były,o to wam chodzi?...facet powinien sam z siebie wyjść z propozycją slubu a nie w pewnym sensie zmuszony do tego...a jesli facet sie ociąga to do widzenia bo jesli facet naprawde kocha to bedzie dążył do slubu i to jak najszybciej

Gość qeczulaa
faceci sa beznadziejni :/

ja chcialam zawsze zeby to wyszlo od niego i nie bede go stawiac pod scianana razie jest dobrze jak jest a co do bialej sukni i kosciola oboje jestesmy niewierzacy i nie bedzie slubu koscielnego :D

Gość do kosciola w bialej sukni
6 lata dawala dupska bez slubu i dobrze jej było, wyzwolona szmata, a teraz się szmacie slubu zachciało i jęczy na forum bo się ruchacz po 6 latach ruchania bez zobowiązań oświadczyć nie chce :O uwielbiam takie tematy :D jakie te szmaty są teraz głupie, najpierw wszystko da facetowi, a potem oczekuje oświadczyn, śmieszne. nasze matki/babki się chociaż szanowaly, to i szybko zostawały zonami, nie było żadnego regularnego seksu bez slubu ani mieszkania na kocią łapę. A teraz wyzwolone dziwska co sypiają bez slubu, jeczą po forach, bo facet się żenić nie chce. a może ty mu się oświadcz hahahaha

Gość powiedz mu jak ja
po 4 latach razem, na dzień dzisiejszy jestesmy 5,5 lat razem. 12.12.2012 pobraliśmy się :)

Gość ktosiaaa111
Nie chce ślubu kościelnego zje bie genetyczny chcę mały cywilny dla 10 osob :) widac jestescie singlami nie z wyboru tylko was nikt nie chce a jak czytacie ze jest miedzy mna i moim facetem milo, tylko chce nastepnego etapu w zyciu to was zal w dupe sciska ze kocham i jestem kochana :)

Gość pastyla
powinnaś postawić sprawę jasno.Ha! łatwe do dla Ciebie nie będzie.Chcesz poważnych decyzji ale nie kosztem związku.Próbuj, jak mu na Tobie zależy to się ogranie. http://pastyla.blogspot.com/