Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operacja put

operacja skracania kości nóg!!

Polecane posty

Gość operacja put

Czy ktos moze cos wiecej napisac o operacjii skracania o kilka centymetrow nog u bardzo wysokich dziewczyn? mam 1,82 chcialabym za wszystkie pieniadze byc nizsza to jedyne czego chce na dzien dzisiejszy.Prosze wiecej informacji o tym zabiegu jesli on wogole istnieje ale chyba tak.Dzięki z góry ;)

Gość grigorij saakaszwili
Na starość dostaniesz garba więc będziesz niższa

Gość Smurteq
noo.na starosc sie zmniejszysz/moja babka w mlodosci miala 169 a teraz 162 :/

Nie istnieje coś takiego. Przecież jeśli odetniesz nogi to potem prawdopodobnie je stracisz, proste.. Boże, dziewczyno wykorzystaj jakoś swój wzrost. Ile ważysz? Jesteś szczupła?

Gość mdsdfffgfg
ty masz we lbie nasrane, łamac sobie zdrowe kości... :O powinnas zachorowac na raka i zdychac, może wtedy bys zmądrzala

Gość ggdtreyfy
głupia jesteś jak kupa. wcale nie jesteś taka wysoka, a po drugie to jest skomplikowana operacja z bardzo długim okresem rekonwalescencji. moja koleżanka miała coś takiego z powodu tego, że jedna noga krótsza: rok leżenia w łóżku, 20 kg do przodu, a i tak dalej kuleje. poza tym nie stac cię, musiała byś uzbierać pewnie ze 30-50 tys jak nie lepiej.

Gość wypo
1.obracaj sie w środowisku wysokich ludz.Znajdz wysokie przyjaciolki,a jesli nie znajdziesz takich wiele w swoim wzroscie to kumpluj sie tylko z facetami

Gość Adres będzie widoczny dla inn
no jak wcale nie jest taka wysoka jak jest! pomin\mo tego kazdny lekarz by cie wysmiał!!! nie masz chorobliwych 2 metrow i 30 cm. wiec sie ciesz!!

Gość operacja put
mam 65 kg jestem wszupla zadbana mam ladne długie włosy.jestem atrakcyjna tylko ten wztost mnie dołuje.. 20 tys?? zawsze mozna wziac kredy.ale jest jakas nadzieja:)

Gość Adonis91
Masz dobry wzrost, naczytałaś się karakanów na kafeterii i Ci odbija. :O

Gość operacja put
te podszywy to żal.nie macie ludzie co robic!!1 nie jestem idiotka dla mnie to lbrzymi problem./wy macie pewnie po 167 a ja taki olbrzym!!

Gość Dorotka19900
A ile cm wzrostu chciałabyś mieć?Ja mam 1.74 cm i mega kompleks,że za wysoka...I skąd jesteś?

Gość Dorotka19900
A ile cm wzrostu chciałabyś mieć?Ja mam 1.74 cm wzrostu a chciałabym mieć coś ok 1.68...

Gość 798577551er
juz nic nie zrobisz.haha.nie ma takiej operacji debilko.Gdzie??? niby? masz fakt nasrane we lbie.bedziesz caly czas juz taka wielka i faceta nie znajdziesz

Gość operacja put
no ty masz 174 znam wiele dziewczyn ktore tyle maja ,ogolnie to mam wiele wysokich kolezanek ale wszystkie sa odemnioe nizsze nawet o pol glowy!! :( mam nadzieje ze kiedys uzbieram na te operacje.gdzie wyczytaliscie o tych zabiegach?

Gość do tej wyżej
Wpisz sobie w google "legs shortening " idiotko to się dowiesz, że jest to jak najbardziej możliwe:classic_cool:

Gość Adonis_Buldożer
SMUTNE TO ŻE KOBIETY SA TAKIE GŁUPIEE

Gość Adonis_Buldożer
NIE MA TAKIEJ.TO SOBIE WYMYSLIŁY ŻYRAFY ZEBY MIEC NADZIEJE ZEBY IM SIE LEPIEJ ZYLO ZE KIEDYS MOGA PRZEPROWADZIC TAKA OPERACJE!!/NIGDZIE NIE MA TAKICH CUDOW ZEBY OSOBIE ZDROWEJ PSYCHICZNIE,NIE UPOSLEDZONEJ BEZ CHOROBLIWEGO WZROST (182 TO NORLANY JESZZCZE) ROBIC COS TAKIEGO !!

Gość RamzesJeLody
jak wy sobie to wyobrażacie niby? usuniecie kosci powiedzmy 5 cm i co?? to przeciez duzo jak na jedna noge! wysocy ludzie sa proporclonalni jak wszyscy maja długi tułuw szyje kark nogi rece wieksze dlonie wszysctok.nogi obetnicie torche beda krotkie i komicznie wygladajace przy długasnych rekach olbrzymich łapach i dłuuugim ttułowiu.hehe .głupoty na tym forum same

Gość ekledere
nie przejmuj się, w mojej rodzinie kobiety mają po 165 cm a u teściowej 154 i gada że jestem wielka :))))) no musiałabym skrócić nogi chyba :))))

jest to możliwe u osób o różnej długości kończyn a nie z powodu fanaberii

Gość fsdfrw4
to dziewczyty tylko moga miec takie głupie problemy.a noworwor depresja choroba lub smierc ukochanej osoby?? kredyty olbrzymie itd

Gość fsdfrw4
ja tez mam 169 wiec niby srednio,niby iedalnie tak tez sie czuje.mam nizsze i wszyzsze kolezanki.ale siostra mojego meza ma 158 tesciowa jeszcze mniej wiec tez zachwycaja sie ze mam takie dluugie nogi ktorych ja jednak nie widze ;P

Gość 77777777777777777777
Co za głupoty ;O aż się wierzyć nie chce że ktos w ogole wpadł na taki pomysł, żeby chcieć zrobić sobie operacje żeby skrócić nogi.... Ja mam z 176 czy 176 cos takiego i też jestem wysoka i co z tego... ? Mi jest dobrze a kto mały to najwyżej go depcze, lepsze to niż samemu byc malym i zadeptywanym przez tych duzych ehehehehhe ale się usmialam.

Gość FFe
jezusuku.GIMBAZA GIMBAZA

Gość jURGOWAzE SPCYHPWA
JA MAM 181 CM WZROSTU,MÓJ MĘŻCZYZNA ŻYCIA 172.JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI,W LIPCU BIERZEMY ŚLUB.TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!!! TY MASZ KOMPLEKS BO JESTEŚ GŁUPIA I TYLE.AMEN

Gość 2312WQ
A JA TO SKOMENTUJE TAK JAK JUZ KTOS NA TYM FORUM : UTNIJ SE ŁEB BĘDZIE 25 CM MNIEJ

Gość Y65
PUKNIJ SIE W LEB

Gość makolos
Szkoda życia, jesteś piękna jaka jesteś, ciesz się, że nie jesteś kurduplem.

Gość czekoladopolola
autorko skad jestes? ja mam 180cm i jestem ze slaska :)