Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzerwonaKokardka

Podoba wam sie taka sukienka dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość sagu$ka
moim zdaniem bardzo fajna, bo ma zywy, cieply kolor:) ja bym ja brala:) cena tez nie odstrasza.

Ładna, choć mogła by być bardziej stonowana... chociaż w sumie na weselu w tłumie ludzi będzie łatwo znaleźć dziecko ;) No i fajnie by było żeby kolorystycznie pasowała do sukienki którą ty wybierzesz (chyba że jesteś panną młodą).

Gość katastrofffa
Urocza to moze i ona nie jest,markowa nie wiem ale nawet ladna:) Propozycji nie mam bo nie kozystam z allegro.Ze sklepow w Polsce tez nie :(

Gość CzerwonaKokardka
Ja będę miala prawdopodobnie sukienke z koronki malinową, więc ta bylaby naprawdę podobna, ale jeszcze nie wiem, bo poluje na jeszcze coś innego. wszędzie w sklepach wszystko na jedno kopyto, i za falbanki i rozyczki trzeba zaplacic srednio 120zl;/ przesada. moja córka ma ponad 2 lata i nie chce by wygladala jak choinka, jestem bardzo za delikatnymi rzeczami. chyba ja zamowie :)

Gość sfdgghkjl';lkutg
ładna, do tego opaska i super

Gość a mi sie przeokropnie podoba
ta z h&m co jest na dziewczynce -niebieska z kwiatem ona jest własnie na wesela nawet nie na niedzielne spacery mierzyłam ją córce..jest cudowna az szkoda ze nie mam imporezy http://www.hm.com/pl/subdepartment/KIDS?Nr=4294944944

Sukienka ładna... Ale dziwna aukcja, sprzedawca krzyczy, że markowa, a potem dodaje, że wycięta nazwa marki z metki... W dodatku niby nowa, ale z pociętą metką i bez tych papierowych... Za taką cenę poszukałabym czegoś pewniejszego a nie takiego bubla który nie wiadomo jak zachowa się po praniu. Pełno jest sukienek na allegro i naprawdę można kupić i ładne i pewniejsze.

Gość CzerwonaKokardka
ta z Hm też rzeczywiscie bardzo ładna :) też mnie zastanowil sprezedawca, w doddatku ma sporo negatywow. ale za to sukienka śliczna, i w sumie ja nie chce żadnej markowej, chce fajna sukieneczke, coś w tym stylu. grzebię na allegro juz kilka dni i tylko ta mi się spodobała, a jak inna to znowu cena z kosmosu ;) a nie ukrywam, że to też dla mnie ważne, żebym nie wydawala duzo kasy na sukienkę ktorą zalozy kilka razy

Gość a mi sie przeokropnie podoba
kupiłam u tej sprzedawczyni kurtke dla córki jestem MEGA ALE TO MEGA ZADOWOLONA oczywiscie ona sprzedaje setki rzeczy ja sie wypowiem za tę jedną ;D ale mysle ze tam gdzie pisze-markowe to są naprawdę markowe tylko z jakis outletów mówie ci skus sie na te z h&m..ubrana wprost przesliczna...do tego mozna dobrac bolerko tez z kwiatuszkiem cudo :)

Gość CzerwonaKokardka
chyba jednak ją zamowie, bo nie znalazlam ladniejszej ;) tylko zastanawiaja mnie rozmiary, zmierzyłam wymiary sukenki z Hm ktora ma córka a rozmiar tam jest 92, i jest tak naprawdę na teraz, i z wymiarow mi wychodzi 110, na aukcji pisze, ze to 4-5lat ;) dziwna rozmiarowka. pytałam sie męża o zdanie, a on do mnie, żebym znalazła jakas fioletową, bo córa ma kupione fioletowe...sandalki na lato :D hehe no przecież nie bede kupowac do każdego ubranka inne buty ;) ach faceci.. ;) a ta sukienka z H&M chyba kupie jako drugą, bo w sumie mamy 2 wesela ;) tylko nie widzę jej jako oddzielnej do kupienia, a chcialabym kupic przez strone, chyba, że u nich sie nie da..

Gość mama dwóch dziewczynek
Zamów, zamów ;-) ja znam dobrze tego sprzedawcę, często kupuję u nich i są na prawdę super rzeczy - większość zara, h&m i podobne jakościowo marki. Co do rozmiaru sukienki to jest nie duża, ale zauważ, że jest to krótki fason - na moje oko takie 104. h&m ma duże ubrania, moja nosi teraz z h&m na 1,5 roku-92 a disneya np. 98/104 kupowane właśnie u Stelli ;-)

Gość zonaKraka
W smyku mają fajne, fakt że sporo takich szarych czy w ogóle w przygaszonych kolorach, ale i bardziej kolorowe są. I tam kupisz przez internet. 110 to dla mnie dużo jak na dwulatkę, mój nosi 92-98, ile twoja ma wzrostu? Ta z linku bardzo ładna, ale ja bym u podejrzanego sprzedawcy nie kupiła,

Gość nie ma papierowych
metek więc nawet nie wiadomo jak ją prać, poza tym kto wycina część metki z nazwą firmy? Ta firma to Stella? Marka? Pierwsze słyszę ale sukienka śliczna :). Ja bym przed zakupem poprosiła sprzedawcę o zdjęcia tej metki (w częśći wyciętej) oraz informacji dotyczącej materiału i sposobu prania, prasowania, wirowania itp.

Gość CzerwonaKokardka
Chyba racja, napisze do tej stelli, zeby się dowiedzieć co to za marka, jak prać i w ogóle. Z tymi rozmiarami to różnie, moja córka ma 94cm wzrostu. ma kilka sukienek z h&m jedna taka wizytowa 92 i długosc ma w kolanko, a druga jeansowa 104 i jest też dobra, więc sama nie wiem.

Gość CzerwonaKokardka
Czekam aż mi odpisze (o ile odpisze;)) i zamawiam, ale chyba rozmiar 104. najwyzej wymienie na 110. i tą z H&m też chyba zamowie, będzie miała na drugie wesele lub na zmiane :) są dwa kolory szara i niebieska i weź tu wybierz hehe :)