Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hatimi

Czy mam sie niepokoic i zglosic do ginekologa? Poradzcie:(

Polecane posty

Gość hatimi

Dzis mija 52 dzien cyklu i nie mam okresu. Ostatni mialam w marcu. Robilam 2 testy- negatywne. Ostatni robilam po 40 dniu cyklu. Chyba test ten po 40 dniu cyklu wykrylby juz ciaze? Nie wiem, co mam robic:( Ogolnie staramy sie o dziecko, ale ostatni cykl trwal 34 dni, a tak to wszystko bylo w normie :( Zauwazylam, ze mam zachcianki, bola mnie piersi i to wszystko :( Szczerze mowiac nie robilam testu na bete, bo stwierdzilam, ze chyba ten z apteki po 40 dniu cyklu wykrylby juz ciaze...Co mam robic? :(

Gość po 40 dniach cyklu, ale ile
po stosunku?

Gość Skoro masz nieregularne
cykle to powinnaś zgłosić się do gina.

Gość hatimi
trudno powiedziec kiedy byl stosunek. nie zapisuje tego w kalendarzu :D ogolnie seks byl w dni plodne, zaraz po okresie...nawet wtedy kiedy teoretycznie okres powinien przyjsc. oczywiscie teraz tez byl...tzn w sobote...ciekawa jestem, czy test nie wykrywa jeszcze, czy moze to zaburzenia:/ chociaz wczesniej regularnie mialam a ostatni cykl trwal 34 dni.

Gość hatimi
kurcze chyba nie wyslala sie wiadomosc:/ pisalam, ze nie zakreslam w kalendarzu, kiedy sie kocham:) jest to spontan!:) kochalismy sie w te teoretycznie plodne, po okresie, po terminie miesiaczki...roznie..nawet ostatnio tez:) jestem ciekawa czy to zaburzenia, czy ciaza:( chcialabym ciaze:(

Gość jajjajhjalga
przy długich cyklach owulacja jest późno, więc jest szansa na ciąże, zrób bete

Gość hatimi
o ile owulacja byla! bo tez niewiadomo, czy przy dlugich cyklach zawsze wystepuje owulacja...na dwoje babka wrozy:/ powinnam pomyslec o becie jednak.

Gość hatimi
i dochodzi tez inna sprawa, czy nawet jezeli bylaby ciaza, to niewiadomo kiedy doszloby do zaplodnienia i czy ciaza rozwija sie prawidlowo. bo moze byc tez tak, ze beta spadala i dlatego organizm nie widzi, bo jest to ciaza nieprawidlowa. a zreszta po co sobie cos wmawiac ;)