Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdasdjk

Poszlibiście sami na koncert?

Polecane posty

Gość dasdasdjk

Hej, mam 16 lat i w lutym wybieram się na duzy kocnert. To będzie pierwszy taki w moim życiu i obawiam sie troche tego, że będę sama a wokół mnie wszyscy są z kimś a ja taka sierota obok nich. Co prawda ide na koncert by posłuchać, popatrzeć, pośpiewać, ale od kilku osób słyszałam, że głupio jest iść samej. Byliście kiedyś zupełnie sami? co myślicie?

Sama nie byłam, ale gdyby mi bardzo zależało i nikt by nie chciał iść to bym poszła. Dużo zależy od tego jaki koncert, ale na większości z tych na którym byłam po chwili jest ktoś kto się z Tobą bawi :)

Gość nietonie
Nie patrz na to co ludzie gadaja. Ja wielokrotnie bylem na koncertach sam i bylo fajnie, zwlaszcza jak sie jest pod sama scena. Z ludzmi to jest tak ze kazdy ma zawsze jakas wymowke: a to kasy nie ma, a to pracuje, a to nie ma z kim dziecka zostawic, czy chlop/baba go nie pusci albo zespol mu nie pasuje. Nie ma co sie ogladac na maruderow i lepiej isc niz stracic szanse.

akurat te wymówki są całkiem sensowne, zwłaszcza ta ostatnia ;)

Gość nie widze problemu
mam meza, ale gdzie chce, chodze sama

Ja bym nie poszła, zawsze może ktoś krzywdę zrobić takiej samotnej dziewczynie bez wsparcia.

Gość yaya
ja bardzo czesto chodze na koncerty sama i bardzo to lubie, nawet bardziej nizw towrzystwie, mozna sie wyszalec bez obciachu poznac nowych ludzi :)

Gość nietonie
Do koncertow trzeba miec jaja i dobre zdrowie. Jak ktos jest strachliwy to go zgniota. Nie zapomne lata 2011, ponad 2tys. ludzi upchnietych pod namiotem a na zewnatrz jakies drugie tyle. Ja stalem sobie pod samymi barierkami, majac D.Guette na wyciagniecie reki a potem jeszcze na scenie pojawila sie Fergie (Black Eyed Peas). Godzina ciaglego skakania, na scenie wielkie laserowe roboty z pistoletami dymnymi, publika falowala przy glosnikach wysokosci 1 pietra, wiele osob mdlalo nie wytrzymujac natezenia temperatury, halasu i wibracji. Niesamowite uczucie. To bylo najlepsze 60 minut w moim zyciu. Musze sie znowu kiedys na niego wybrac. Moze to komercja ale show i kontkat Guetty z publika sa po prostu kosmiczne. Bylem tam sam :)

Gość dasdasdjk
dzięki, skoro piszecie, że sami często chodzicie to mi dodajecie trochę otuchy :D Jeszcze jest spoooro czasu do lutego i nie mogę sie doczekać juz ale jednocześnie mam wielkiego stresa przed dużą ilością ludzi i ja samiutka. W sumie to najbardziej nie mam ochoty czekać przed halą między ludźmi, bo żem nieśmiała, na samym koncercie mam nadzieję będzie luzik : ) tego, że jakieś typy mogą mnie zaczepić raczej się nie obawiam. Jadę w dzień, nocuję u ciotki pare km od atlas areny. Dam radę mam nadzieję. a jest to koncert Depeszów, większosc ich fanów jest w dojrzałym wieku, nie wiem czemu ale mam wrazenie, że mogę sie czuc przy nich bezpieczniej niż przy ludziach w moim wieku :D

Gość zywieczdrojkrystaliczna
depeche mode e noo

Gość koikoikoikoi
ja bym nie poszła, właśnie z tego powodu przegapiłam nawet "darmówki" na juwenaliach, żałosna jestem :o🖐️

Gość jabymposzla
czesto chodze i jakos zyję

Gość bedebralciewaucie
kurde tez bym chcial na DM

jako wokalista DM mogę tylko zachęcić :) a tak na poważnie, fani tego zespołu to bardzo kulturalni, raczej zamożni ludzie. zresztą bilety są tak drogie,m że żadnej patologii nie będzie na to stać.

Gość aidzsama
byłem, polecam :D

Gość whynotwhynot
czemu nie? uwierz widzialem mnostwo ludzi, którzy byli sami na koncercie, sam byłam ze 2 razy i bawilem sie tak samo, bo jak jestem ze znajomymi to i tak sie nimi nie zajmuje a zespolem ;P

Gość Emily5675778
Ja bylam :) Jechalam pociagiem okolo 4oo km z Bremen do Berlina jak mialam 17 lat i fajnie bylo :)

Gość gasdfaghsdfgasj72378e478
upup

Gość eee3eeeeeee23eeeeeeee23eeeee
jak lubisz zespoł to co za problem? nie rozumiem......

Gość 66666TTT6666GGG66666FD333
-

Gość gość
Idę właśnie do Filharmonii Bałtyckiej na Pink Floydów po polsku w wydaniu Spare Bricks. Byłem kiedyś na ich występie. Było świetnie, nie tylko przez muzykę, ale również zastosowanie wizualizacje. Mam nadzieję, że teraz podobnie podejdą do sprawy. Ogólnie bardzo pozytywnie zaskoczyłem się jakością.

Gość danks

No właśnie średnio, dlatego szukam kogoś, kto pójdzie ze mną na koncert Dido. Będzie w listopadzie w Poznaniu. Może ktoś chce dołączyć? Jadę z Warszawy, mogę być kierowcą. Z wejściówkami nie ma problemów - przed chwilą sprawdzałam i są na Empik Bilety. Ktoś się pisze? 😉