Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaija

tabletki anty-ciaza

Polecane posty

Gość zapytajkaija

hej. prawie 2 m-ce biore tablteki estella. nie moge w necie znalezc zadnej info,procz jakies stare zapytanie jakiejs dziewczyny o nie,zostawione bez odpowiedzi. mam jedno dziecko, nie moge miec drugiego. nie,bo nie. zostalo mi chyba 6 tabletek do konca opakowania. kochalam sie z mezem w 8 albo 9 dniu cyklu. w tym m-cu oczywiscie. od paru dni mam mdlosci i chyba tylko to poza tym. wiem,ze zawsze jest mozliwosc zajscia w ciaze, ale martwie sie, bo tabletki biore dosc regularnie. raz czy dwa spoznilam sie moze 2-3h gora. moze byc to objaw skutkow ubocznych tabletek? jutro polece i kupie test,moze to rozwieje moje watpliwosci:) mialyscie cos takiego? pierwsze opakowanie znioslam rewelacyjnie wrecz, a przy drugim pod koniec,wystepuja np mlosci?

spokojnie :) jestem pewna ze to nie ciaza - jak jak zaczynalam brac tab anty tez tak mialam - organizm poprostu przyzwyczaja sie do tabletek dodam ze potem przez 6 lat bralam tab anty nie zabezpieczalam sie dodatkowo I w ciaze nie zaszlam :) jesli spoznisz sie 2-3 godziny z wzieciem tab nic takiego sie nie stanie :) mysle ze mozesz spac spokojnie :)