Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypadkowygosc1357

Wysypka

Polecane posty

Gość przypadkowygosc1357

Witam. Zacznę od tego, że jestem młodym mężczyzną, a forum to znalazłem przy okazji i uznałem za dobre miejsce na pytanie. Kiedyś miałem taką nieswędzącą wysypkę w wielu miejscach, ale przede wszystkim na policzkach i rękach. Nie była ona czerwona, ani nic, tylko koloru mojej skóry. Ostatnio na brzuchu zaczęła pojawiać mi się inna wysypka, której problem dotyczy. (Nie wiem czy jest inna, może inaczej wygląda, bo jest w innym miejscu, czy coś.) Są to takie różowawe kropki. Nie swędzą, ani nic, ale wiadomo, chciałbym się ich pozbyć. Na nogach, w miejscach, w których wyrasta włos, a włosów w tym miejscu jest mniej (nie mam równomiernie owłosionych nóg) również są podobne chrostki. M ówiłem już, że jestem młodym mężczyzną, może to przez okres dojrzewania? Dodam, że mój brat miał podobne problemy, ale on sam uważa, że sprawy miały się inaczej. Piję dużo mleka, więc niedoboru wapnia raczej nie powinno być. Proszę o pomoc.

Gość magnnnnolia
Powinienes isc do lekarza!!! ale to twoj wybor. Jest taka masc locoid, ktora usuwa wszystkie wysypki, kosztuje ok. 15 zł.