Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89Karolina89

Sex po ślubie

Polecane posty

Gość krwisty...
To wspolczuje facetowi ktory sie z toba zwiąże.

Gość 89Karolina89
Nie odbieram tego tak.Dobrze że masz swoje zdanie i nie neguję go.:)

Gość 89Karolina89
wiczorne rozmyslanie: hehe Jestem religijna ale raczej poczekam:)

Gość od kiedy
Przepraszam ale dla mnie to wygląda trochę tak jakbys sex traktowała jako kartę przetargowa. Owszem przespie się. Z Toba ale dopiero jak sie oswiadczysz. I jak w przypadku dziewicy to rozumiem to w Twoim przypadku nie.

Gość krwisty...
J.w. granie tylkiem jest manipulacją. Proponuje znaleźć właściwego partnera i nie kombinować. A miłość rozkwitnie hehe

Gość witolci
Jestem w 7 letnim zwiazku, zareczona, z seksem czekamy do slubu. Uprawiamy inne formy milosci (wylaczajac seks analny i inne), bo jestesmy ludzmii porzebujemy i lubimy nasza bliskosc ale ze stosunkiem czekamy do slubu... Nie jest lekko, ale udaje sie na razie;) Zaczelismy byc razemw b mlodym wieku wiec oboje nie mielismy doswiadczenia i nie mamy wspomnien, ale jesesmy dorosli mamy swoje potrzeby i da rade wytrzymac. I znalezc wartosciowego faceta rowniez;)

Gość krwisty...
I oby po ślubie nie było rozczarowania, szczerze życzę.

Gość witolci
masz na mysli dopasowania pochwy do penisa/penisa do pochwy? Czy upodoban, temperamenow? I czy ta opinia byla do mnie czy do autorki?

Gość witolci
masz na mysli dopasowanie penisa do pochwy? czy temperamenty? i czy to byl komentarz do mnie czy do autorki?

Gość Lidua
Karolina, wydaje mi się, że Twoje intencje są słuszne, ale masz trochę błędne założenie. Myślę, że gdy spotkasz kiedyś TEGO JEDYNEGO WYŚNIONEGO, to jeśli będzie miał wobec Ciebie poważne zamiary, zrealizuje je i tak,i tak. Jeśli będzie Cię kochał i zechce założyć z Tobą rodzinę, to seks mu w niczym nie przeszkodzi;) Myślę, że nie warto się spinać i na siłę rezygnować z przyjemności. Jeśli spotkasz kogoś, na kim będzie Ci zależało i komu będziesz mogła zaufać - czemu nie? Bo jasne, że nie warto rozmieniać się na drobne i bzykać się z typem tylko po to, żeby zaprosił Cię na kolejną randkę....;/

Gość Lidua
witolci, Twojemu przedmówcy pewnie chodziło o te wszystkie elemnty, które wymieniłaś;) bo uwierz mi - zdarza się :((