Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykllakobieta

Jak namówić faceta z internetu na seks

Polecane posty

Gość zwykllakobieta

Jest pewien facet na forum internetowym. Pisze o milosci, wiernosci, jak traktowac kobiety. Pisze ze szuka swojej jedynej kobiety i dlatego jeszcze nigdy nie spal z kobieta (ponoc mu ciezko z powodu braku seksu i samotnosci). Ma ponad 20 lat z tego co wyczytalam jest facetem dosc dziwnym, ale wspanialym. Twardy, a zarazem wrazliwy, ponoc dobrze wyglada, a w dodatku trenuje sztuki walki, a ja to kocham ! Rozmawialam z nim kilka razy. Chce byc jego pierwszą, jak to zrobic ? On chyba mieszka niedaleko mnie. Czy wejsc z nim w znajomosc internetowa i pozniej sie spotkac ?

Gość zwykllakobieta
pisal kilka razy o swoich fantazjach seksualnych (ma ich wiele i sa wspaniale) i o tym ze jest dla niego bardzo wazne zeby dobrze zrobic kobiecie za kazdym razem. Musze go miec !!!

Gość wtwtwt
Ile Ty masz lat ze nie wiesz jak faceta zaciagnac do łozka , wez sie lepiej za nauke a nie za seks ...

Gość zwykllakobieta
on by cie pokonal, w dodatku to wspanialy facet tylko ma troche problemy z kobietami i jest niesmialy. To zestawienie czlowieka, Musze byc z nia w zwiazku i chce z nim czestego seksu. Jego traktowanie kobiet jest na najwyzszym poziomie, takich facetow jak on JUZ NIE MA !

Gość Mineciażysta
Ja chcesz to ja ci zrobie dobrze lizne ci cipke jestem z krasnystawu a ty?

Gość pokaz
"zwykllakobieta pisal kilka razy o swoich fantazjach seksualnych (ma ich wiele i sa wspaniale) i o tym ze jest dla niego bardzo wazne zeby dobrze zrobic kobiecie za kazdym razem. Musze go miec !!!"---no i nastepna-ciekawe co dla ciebie"jest bardzo wazne".Mniemam ze kolejna egoistka z serii"on tylko mysli zeby zaspokoic siebie".Czyli obecnie krolujaca "prawda" czyli samo zycie.

Gość zwykllakobieta
z nim byc

Gość pokaz
"zwykllakobieta on by cie pokonal, w dodatku to wspanialy facet tylko ma troche problemy z kobietami i jest niesmialy. To zestawienie czlowieka, Musze byc z nia w zwiazku i chce z nim czestego seksu. Jego traktowanie kobiet jest na najwyzszym poziomie, takich facetow jak on JUZ NIE MA !"---za to sa pojebane facetki ktore maja tak powykrecane w e lbach ze az przykro.Oczywiscie w swoim wlasnym mniemaniu sa idealami...kobiety.Szkoda ze takich prawdziwych kobiet JUZ NIE MA.Bo to jest wlasnie prawda-ze prawdzuiwych kobiet potrafiacych i chcacych byc kobietami JUZ NIE MA.Teraz niemal wszystkie maja pokrecone feministyczno-faszystowskie poglady.No niestety.

zgoda takich facetow niema juz wielu Ja, on ... moze jeszcze z jeden Kiedys slyszalem, ze gdzies na polnocy kanady jest jeszcze jeden Ale teraz i tutaj ja jestem jestem i rozmawiam z tobą nie sądzisz, ze to jest niesamowity zbieg okolicznosci ?

Gość kolezanka231
Jakie to forum ?

Gość tralala xxx
Przypominasz mi taka małolatke która sie napaliła i jak dziecko musi to miec a potem pewnie ryczysz kolezankom do rekawa ze mnie bzyknał i zostawił .Ogarnij siei zmien myslenie

Gość brudaszRzeszowa
Jestes jakas puszczalska ??? Przeleciec go chcesz czy zwiazek w koncu, piszesz jak jakas kobieta z zaburzeniami