Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby jane987

przyjaciolka i moj chlopak

Polecane posty

Gość baby jane987

Na jednej z dyskotek, na którą wybrałam się z grupą znajomych, między innymi przyjaciółką i moim chłopakiem, zdarzyła się nie przyjemna sytuacją. W pewnej chwili zobaczyłam jak przyjaciółka siedzi na krześle, mój chłopak jej coś opowiada, a ona głaszcze go po karku, między włosami. Robiła to przez jakąś chwilę, a on nie zareagował. Stałam zaraz obok nich i o tym wiedzieli. W tamtej chwili nic nie zrobiłam, bo nie wiedziałam jak zareagować. Chłopak tłumaczył się, że skoro byl po procentach to nie zwrócił na to uwagi, nie poczuł tego i że to nic takiego, że jak wcześniej tańczyliśmy ja z kolegą on z nią, a ona ręce miała na jego szyi to zmieszało mu się później to uczucie i nie zwrócił na to uwagi. Dodam, że oni nie mieli jakiegoś świetnego kontaktu widzieli się kilka razy, nie są to żadni przyjaciele. Muszę powiedzieć, że bardzo mnie to boli, że taki gest uważam za dosyć czuły i nie wiem co mam o tym myśleć. Boli mnie to, że chłopak nie zareagował i nie kazał jej przestać. Co o tym myślicie? Jest się czym przejmować?

Gość jest sie czym przejmowac
niestety

Gość rousi
mialam podobna sytuacje z tym ze owa kobieta nie byla moja przyjaciolka a jakas obca baba na potancowce i poglaskala mojego po policzku. pokazalam jej gdzie jej miejsce a facetowi nagadalam co o tyym mysle, tzn o tym ze nie zareagowal. moze sie to wyfdaje glupie ale takei cos naprawde moze wkurzyc:P