Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghcfhdfBhfhdfhdfhdfhdfsdfsfafa

mój mąż ma fochy jak baba, co robić?

Polecane posty

Gość Przeczekać innej rady nie ma
I cóż na to poradzić??Trzeba będzie poszukać nowej damy ,która nie fochuje :D

Gorzej z Tobą jak jesteś w stałym związku małżeńskim.Mnie to nie dotyczy więc jak nie zaprzestanie fochować mi poszukam sobie innej :DMam już na oku 64 latkę ,która łasym okiem spogląda na mnie ;)

Gość mamamamamija
no- czasmi sie zastanawiam ale tak powaznie- nie bylo tak wczesniej, wszystko przeszkadza- bo sie za bardzo rozwale na lozku, bo kubek zle wytarty (straszny pedant), bo kot zrobil kupe (siedzi w lazience ale nie sprzatnie)bo cos tam cos tam i cos tam.....

Gość mamamamamija
chyba piszemy a aytorka ze od pewnego czasu

mamamamamija no- czasmi sie zastanawiam ale tak powaznie- nie bylo tak wczesniej, wszystko przeszkadza- bo sie za bardzo rozwale na lozku, bo kubek zle wytarty (straszny pedant), bo kot zrobil kupe (siedzi w lazience ale nie sprzatnie)bo cos tam cos tam i cos tam..... xxx robi to dlatego, że to na ciebie działa:P Jak strzeli focha ty robisz się jak automat biegajacy koło niego. Wyłacz ten schemat a i on zmieni reakcje masz moją gwarancje :P

Gość stull
A może szczerze porozmawiać. Tak bez wyrzutów i oceniania.

A jak znów trafię na fochującą toż tylko pozostanie dół kopać :D

stull--myślisz że to coś da?? wczoraj rozmawiałem dosyć długo z foszkiem i du.pa blada.Nie oddzywała sie do mnie :DNiech sobie wibrator zaopatrzy bo już nie wytrzymuję tego a seksić się chce :D

Wyłacz ten schemat a i on zmieni reakcje masz moją gwarancje--v34 pobożne życzenie :Dw życiu realnym jednak się to nie sprawdza :D

Gość mamamamamija
ah, to nie chodzi ze on chce jakiegos "automatu"- chodzi o te ciagle marudzenie. Jesli ja czegos nie zrobie to on to zrobi, kiedys zaden problem. Sam sie "opierze", dobrze gotuje itp, a z racji tego ze siedze w domu a on pracuje dbam "o ognisko domowe". No ale teraz te ciagle marudzenie mnie dobija.....

Autorki foch nie rodzi się z nikąd. Foch jest uczuciem wyższości. Znaczy to że człowiek tym częściej zaczyna się grymasic im cześciej grymas ma wpływ na osobnika. Może być wiele powodów. a) On może mieć charakter egocentryka , a ty zaczelas mu poswiecac mniej uwagi b) Jestes podatna na jego fochy bo czesto mu po takich akcjach na cos zezwalsz. Tak czy inaczej c\najparwdopodobnije czuj sie "lepszym niz ty ". Jakos mu to musiala okazać. Tak to dziala.

Gość mamamamamija
u mie o 15 wszystko jest na blysk i cieply obiad- bo to lubie i sprawia mi frajde dbanie o bliskich. Nie oczekuje "odciazenia" bo mam tyle wolnego czasu ze to byloby zalosne powiedziec- czegos nie zrobilam, zrob Ty. No i taki uklad funkcjonowal , ale od kilku tyg.masakra

Gość mamamamamija
ja wybieram A

A czy B co to za róznica?:P foch to niedojrzałosc i aby takim dzidziusiem nie był nalezy dac mu dorosnąc:P

Witaj Adonisie, znamy sie z innego watku i pod moim stalym nickiem. Moglabym sie zgodzic co do niedojrzalosci gdyby bylo tak zawsze. Moj maz ma grubo po 40 a fochuje od niedawna :)

temat fajny ale nie w życiu codziennym, rozmowa nie pomaga, a fochać się na niego nie będę bo to nie moja bajka, mogę go co najwyżej nie zauważać, co daje skutek odwrotny do zamierzonego, jest jeszcze gorszy.

boona widac miał inne sposoby na to by coś od ciebie uzyskać a teraz zmienił tylko formę:) Dojrzały człowiek umie wyrazić swoje emocje. Nagłosnic je i ustalić z drugą osobą co z tym zrobic by nie czuć sie tak wiecej :P foch to forma wyrazania np złosci czy wstydu czesto bez umiejetnosci okreslenia źródła tej złosci a że żona/mąz jest na to podatny to jest to łatwy sposób na uzyskanie jakiegoś efektu w sposób natychmiastowy:P

to jeszcze dojdzie foch za za "niedostrzeganie" :P

ghcfhdfBhfhdfhdfhdfhdfsdfsfafa temat fajny ale nie w życiu codziennym, rozmowa nie pomaga, a fochać się na niego nie będę bo to nie moja bajka, mogę go co najwyżej nie zauważać, co daje skutek odwrotny do zamierzonego, jest jeszcze gorszy. xxx wiec mu nagłośnij "masz focha? Twój problem, mnie na to nie złapiesz":classic_cool:

z/w piszcie dalej :) ... czuję że nie jestem sama

Foch świadczy o Egocentryziem lub Regenetywizmie. Znaczy to że każdą niechcianą akcję da się wyleczyć i przyniesie ona nawet lepsze skutki . Czyli tak jakbys mila sie bozbyc nogi gdyz odrosnie ci lepsza. Tak dziala grymas. Wiara ze mozna pozmieniac wiecej i na lepsze. Ale tu sa wspolwinni obojga z partnerów. Ten co sobioe na to pozwala tez.

Prawidłowa komunikacja to podstawa zdrowego zwiazku:classic_cool: Jesli widze focha nie mam zamiaru snuć domysłów co "wielmoznego Pana ukosiło w poslad" :P albo sam mi powie albo niech sam sobie z tym radzi🖐️

no oczywiscie ze staram sie dowiedziec co sie dzieje, tlumaczy to ogolnym przemeczeniem i niewyspaniem. I tak jak pisalam staram sie aby mial jak najlepsze warunki do odpoczynku, nie zawalam mu glowy pierdolami itp.... po akcji niedzielnej jest wzgledny spokoj, zobaczymy jak dlugo. To czlowiek wyjatkowo spokojny w przeciwnienstwie do mnie, wiec jak polecialy talerze to troche spuscil z tonu :O

tak- mam w domu wielkiego egocentryka z ciezkim charakterem i wiem jak nalezy z taka osoba jak on "pracowac"- ale powtorze- problem jest od kilku tygodni.

to nie działa u niego, on ma wy..je..ba..ne na wszystko podczas dąsów.

boona no oczywiscie ze staram sie dowiedziec co sie dzieje, tlumaczy to ogolnym przemeczeniem i niewyspaniem. I tak jak pisalam staram sie aby mial jak najlepsze warunki do odpoczynku, nie zawalam mu glowy pie**olami itp.... xxx ciekawi mnie na ile jestes jeszcze gotowa ustąpic?:O to przerazajace:O