Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłkaaa

Co kobieta w ciazy to .. będzie córka

Polecane posty

Gość Miłkaaa

Nie rodza sie juz chłopaki, same dziewczyny. Ostatni chłopiec w mojej rodzinie urodził sie w 2011, potem 6 dziewczyn. Straszna tendencja. Natura ma jakiś problem czy wojna będzie?? Najgrozej, ze jak chodizłam do pracy, to tam tez: same baby, tylko faceci informatycy. Wszedzie kobiety. Nak azdym stanowsiku od dyrektorki aż po sprżataczkę. Nie ma, nie ma już mężczyzn. Poginęli. Czytalam wczoraj news z WP, że 4 zgninęlo w wpyadku w Łodzi, 2 dni temu, że 3 tęz zgnięlo, w Iraku giną, w Afganistanie tez.. I same dizewczynki się rodzą:P Plaga??

Gość fgffgghghhg
będą same stare panny :/

Gość 29243576
dziwne, bo w mojej rodzinie w ciągu 3 lat urodziło się 5 chłopców 🖐️

Gość Miłkaaa
Powinien byc jakis program ochronny dla męzczyzn. Nie wiem co. Kobiety do IRAKU, DO POLICJI NA BUDOWE, DO KOPALNI.. żeby TEZ GiNEŁY, BO TO CO SIE DZIEJE TO Katastrofa. Nie mowie juz o grupie mezczyzn 50+, gdzie udary, zawały, ataki serca dotykają co drugiego:(( Moze sugestia usuniecia przy orkesleniu plci, ze bdzie dizewczyna, powinna padac ze stronyl earza?

Gość Miłkaaa
W twojej rodzine 5 chlopcow, a w mojej, mojego chlopaka i jego rodziny same dziewczyny. No żesz.. Przewaga dizewczyn jest niekwestionowana! NIE!!!!!!

wsród moich znajomych w ciągu ostatnich 2 lat urodziły się same chłopaki. Aż się zaczęłam bać, że wypstrykają mi cały limit na okolicę, i jak ja się będę za mojego przyszłego synka, to już dla mnie nie starczy ;P